ben vereyim diyecem ama 93 model arabaişine yaramaz ; daha yüksek modeller lazım bu işler için... 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 yasındasın ve kız arkadasını bir yere götüreceksin. hemde araba ile. ben kız olsam değil senin sürdüğün arabaya binmek seninle aynı BELEDİYE OTOBÜSÜNE bile binmem![]()
Bence sen değil genç fazla şey istiyor.Yazdığın şartlar uysa bende verirdim oysa kiyok be murat genç adam samimiyetinde yazmış işte
vallahi istanbul da olsa,yaşı tutsa,ehliyeti olsa ,şoförlüğü iyi olsa ben verirdim aracı ne olacakbu arada fazla mı şey istedim acaba
polis kızın babası ve yırttım dıyorsun headam polıslıkten o an ıcın vazgecıp sana saglam bır kız babalığı yapsaydı görürdün
![]()
Canım güzel kardeşim.Kız arkadaşını gezdrmene kimsenin bi itirazı yok.Medeni cesaratinden dolayı kutlarım.Çünkü o yaşlarda değil kız arkadaşı gezdirmek yanından bile geçerken kızarırdım.Neyse asıl konu şu araba işinde espiri yaptığını düşünüyorum.Sen,kız arkadaşın ve altınızda canıım emanet araba DÜŞÜNEMİYORUM.sen en iyisi torosla gezdir şimdilik.Hem daha doğal daha gerçekci olur.Artı seni seven de öyle sevsin be kardeşim.Eğer ki bu torosla gezme işini ablam sorun yapıyosa bu ilişkiyi bidaha gözden geçirmeni tavsiye ederim.