bana 2 gunlugune vectrasını verecek bi abi aranıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben vereyim diyecem ama 93 model arabaişine yaramaz ; daha yüksek modeller lazım bu işler için... :D

14 yasındasın ve kız arkadasını bir yere götüreceksin. hemde araba ile. ben kız olsam değil senin sürdüğün arabaya binmek seninle aynı BELEDİYE OTOBÜSÜNE bile binmem :(:(:(:(

Hahahaha Topragim Alemsin Valla SÜper Bir Yorum :kop: :kop: :kop: :kop:

yok be murat genç adam samimiyetinde yazmış işte
vallahi istanbul da olsa,yaşı tutsa,ehliyeti olsa ,şoförlüğü iyi olsa ben verirdim aracı ne olacak :) bu arada fazla mı şey istedim acaba
Bence sen değil genç fazla şey istiyor.Yazdığın şartlar uysa bende verirdim oysa ki

kardeş sen ne ettin ya:D:D
çok hızlısın.insanın kendine bukadar güvenmesi güzel tabi

polis kızın babası ve yırttım dıyorsun he :kop: adam polıslıkten o an ıcın vazgecıp sana saglam bır kız babalığı yapsaydı görürdün :kop:

öyle kötü bi adam deil ya seviom keratayı bi kere daha yakalnmıştım okurtardı kurtarıcı meleğim :):D

Canım güzel kardeşim.Kız arkadaşını gezdrmene kimsenin bi itirazı yok.Medeni cesaratinden dolayı kutlarım.Çünkü o yaşlarda değil kız arkadaşı gezdirmek yanından bile geçerken kızarırdım.Neyse asıl konu şu araba işinde espiri yaptığını düşünüyorum.Sen,kız arkadaşın ve altınızda canıım emanet araba DÜŞÜNEMİYORUM.sen en iyisi torosla gezdir şimdilik.Hem daha doğal daha gerçekci olur.Artı seni seven de öyle sevsin be kardeşim.Eğer ki bu torosla gezme işini ablam sorun yapıyosa bu ilişkiyi bidaha gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Canım güzel kardeşim.Kız arkadaşını gezdrmene kimsenin bi itirazı yok.Medeni cesaratinden dolayı kutlarım.Çünkü o yaşlarda değil kız arkadaşı gezdirmek yanından bile geçerken kızarırdım.Neyse asıl konu şu araba işinde espiri yaptığını düşünüyorum.Sen,kız arkadaşın ve altınızda canıım emanet araba DÜŞÜNEMİYORUM.sen en iyisi torosla gezdir şimdilik.Hem daha doğal daha gerçekci olur.Artı seni seven de öyle sevsin be kardeşim.Eğer ki bu torosla gezme işini ablam sorun yapıyosa bu ilişkiyi bidaha gözden geçirmeni tavsiye ederim.

:good: EN İYİSİ ŞİMDİLİK TOROSLA GEZDİRMEK BABAMIDA İKNA ETTİM ZATEN BU YAZ OLMEZSEK Bİ (VECTRA B GLS ) ALMAYI DUSUNUYORUZ COK MUTLU OLDUM BABAM OLE DİYİNCE :rolleyes:

bencede araba işinden vazgeç torosta olsa birine falan vurursun al başına bela havalar güzel el ele tutuşup dolaşın bence araba işini kafandan sil bence ehliyetini aldığın zaman gezersin

Hadi Hayirlsi Allah Umarim Gönlüne Göre Verir.gezerken Dikkat Haaaaa.hiiiiiiiiiiimmmm

boşver sen araba yla gezmeyi ya sonra vites değiştirim derken lini fln tutarsın hadi mecbur o sana bakcak sen ona öndekine gömme riskin var :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri