bana 2 gunlugune vectrasını verecek bi abi aranıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece sordum hem baktım kimsede vermiyor zaten ben olsam bende vermem yani vectram olacakta emanet verecem peeh bu arada astra işimi gorur ama saol abi gerenk yok :D

tam bende dıyordum benım arabayı al dıye ama ıstemıyorsun sanırım ne yapalım ıstemezsen ısteme

sadece sordum hem baktım kimsede vermiyor zaten ben olsam bende vermem yani vectram olacakta emanet verecem peeh bu arada astra işimi gorur ama saol abi gerenk yok :D

Yeni gördüm bende madem hatunla buluşacak 1 haftalığına vereyim diyecektim...neyse kısmet.istemzsen isteme:)

boşta kalan arabalar değerlendirilir :p

ulan akşam akşşam öldüm gülmekten ya yorumlar harika :) bende çok gezdirdim kızı öle hatta bi keresinde polis çevirdi eh yandım ama polis kızın babası çıktı iyi yırtmıştım ama korkudan titriyodum :)

emanet araba sakat iş ya olmadık seyler basına gelio adamın

ulan akşam akşşam öldüm gülmekten ya yorumlar harika :) bende çok gezdirdim kızı öle hatta bi keresinde polis çevirdi eh yandım ama polis kızın babası çıktı iyi yırtmıştım ama korkudan titriyodum :)
polis kızın babası ve yırttım dıyorsun he :kop: adam polıslıkten o an ıcın vazgecıp sana saglam bır kız babalığı yapsaydı görürdün :kop:

allahtan babalık yapmamıs sonunu dusunemiyorum :D

yaw kimse normal olarak arabasını vermeye yanaşmamış aramızda para toplayalımda kız arkadaşıyla 10 gün gitsin gezsin tanıdık kiralama var...:)))))))

bence aykaldan alsın aykalda araba çok hem vectrasıda var hemde turbo gt hevesinide alır hehehe

havalar güzel gidiyo napıcan arabanın içinde sıkılrsınız açık havada el ele tutuşup gezin işte ne güzel :)

adam araba diyo abisi anla iştee camlarda koyu filmli ister :D bende war ama wermem genç daha ufaksın.. =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri