bana 2 gunlugune vectrasını verecek bi abi aranıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yafff canım kardeşim ya derdina bak ya :D tabiki verimmm :) ama bak bişi olursa öperimmm hebrin :] olsun c-2 işini görürmü ? başka bişe de verebilirm:D gençlik ateşi napsın yahu :)

al akşama getir ama :) :)
cok tesekkur ederim abi adanada filan olsa gelirdim almaya polis cevirmedigi surece bi sorun olmaz arabada :D

ehliyeti 1 hafta sonra alcak arkdas var ona bugun bi verdim midem agzıma geldi

adam eve almıs nfs carbonu kurmus direksiyonu arabayıda aynı öle kullanıyo 110 la göbekten u çekmeye kalktı dedim olum napıyon sen sağa bi sinyal ver bkaıym kapıyı aç aşagı bi in bakalım

aykal şu imzanı küçült ya bu ne böyle sayfanın yarısı gitti :)
burası SHOWROOM değil

giray canım sen iyimisin o vectra tabiki imzamda değil vereceğim vectranın resmini ekledim yazıya dikkat edersen çizginin alt tarafı imza kızmı tabiki biiliorum buranın SHOWROOM olmadığını !

ehliyeti 1 hafta sonra alcak arkdas var ona bugun bi verdim midem agzıma geldi

adam eve almıs nfs carbonu kurmus direksiyonu arabayıda aynı öle kullanıyo 110 la göbekten u çekmeye kalktı dedim olum napıyon sen sağa bi sinyal ver bkaıym kapıyı aç aşagı bi in bakalım

yok abi oyle seyler yapmam ben takla atmaya meraklı deilim duz yolda belki ayagımın agırlıgını koyarım gaza ama oyle seler biraz yurek istiyor arabanında kaliteli olması lazım :good:

Veren El Alan Elden üstünmüş... Yerini Kuruyor şimdiden...

kız arkadasımla gezmeye cıkıcam da bizim torosla gitmeyelim diyorum bu arada yer KAYSERİ :) :help:
Sen, kafayı yemişsin be oğlum!
Babamın oğluna bile vermem ben arabamı!
Araba hiç başka birine verilirmi?!
Araba, bir nevi insanın kadını gibidir.(en azından ben öyle düşünüyorum)
Başkası kullanamaz!
O kadar!!!

Sen, kafayı yemişsin be oğlum!
Babamın oğluna bile vermem ben arabamı!
Araba hiç başka birine verilirmi?!
Araba, bir nevi insanın kadını gibidir.(en azından ben öyle düşünüyorum)
Başkası kullanamaz!
O kadar!!!

:D :D
UVVVVVVVVVV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri