Ayna sorunu

isitmali degil benim arabada enjoy sadece sol isitmali benimde sag ayna oynuyodu teyibi acinca titriyodu altina mastik vurdum gayette guzel oldu

astra h larda ısıtmalı ayna var mı ki ?

var ama solda sadece

Evet arkadaşlar ayna almak üzere Sivas merkeze sanayiye gittim, Satıcı eleman bu aynanın elektrikli olduğunu, bende sadece camın düştüğünü söyledi. Derken bi ayna getirdi arkasında plastik aksam var, aynı zamanda + ve - uçlar var, eklediğim resimdeki siyah kısmın sökülüp atılacağını ve o şekilde yeni aynanın takılacağını söyledi.

Yan sanayi olmasına rağmen 70 tl fiyat çekti, bana oldukça pahalı geldi, ben de eywallah dedim kaldı öyle. Almadım yani, aşağıdaki ilanda bulunan ayna işimi görecek gibi

http://www.hepsiburada.com/akayna-o....aspx?categoryid=20003932&productid=otso98941

4 gün öncesinden çözümü vermişim size ama işte insan yaşamadan öğrenmek istemiyor :) merkeze git gel harcadığın yakıt parasıyla kargo bedava olarak almış ve takmış olurdun zaten bu 4 gün içerisinde... kolay gelsin...

Doğru söylüyorsun Sertan kardeş, merkeze sadece ayna için gitmemiştim Allahtan, bir yemek ve sinema keyfini de aradan çıkarmış olduk ayna bahanesiyle. Sağ olasın.

sanayi tayfası artık nedendir bilinmez çok TOK görünüyor.
dükkana giriyorum s.a. diyorum, dönüp bakan yok, bırak hoşgeldin diyeni..
o yüzden artık mümkün mertebe interneti kullanıyorum parça tedariki için.
dün gittim örneğin xenon taktırmak için. yine böyle davranınca sanayiciler,
yarım saat bile durmadım iki yere girdim çıktım, hemen çıktım sanayiden,
en ucuz fiyat veren 170 lira dedi. nette 100 liradan siparişi verdim,
gelince de kendim takıcam.
bu kadar TOK görünüp bu kadar AÇ olmayı nasıl beceriyorlar şaşıyorum...

Geri