şuan sistem çok yeni bir ara lavato markasını iyi demişlerdi çoğu geri söktürdü bekleyip görmek lazım piyasa yaparsa düşünürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bende 1,4 motor 2004 Opel Astra NB CLUB aracım var.
yaklaşık 1 ay önce atiker marka sıralı lgg takdırdım. Ancak hiç mennun değilim. İlk benzinden, lpg 'ye geçişte araç stop ediyor. Konu ile ilgili çoğu kez taktırdığım servise başvurdum, artık bir an önce sorunu çözmek için her zaman 1 gün araba serviste bıraktım ve her defasında sistem değişti önce multi fazdı şimdi sadece fazı aktif hale getirdik vs. değişik yapıldı tarafıma söylendi. Ancak şimdi hem stop ediyor, hemde boğuluyor. bu nedenle yalnızca 100 km. lpg'de gidebildim.
Ayrıca şehir içi ort. km.'ye 0,236 ytl lpg yakıyor. Sizce normalmilidir? Veya olması gereken nedir?
Şimdiden tşk. ederim.![]()
KM ye çok iyi yakıyor.Hayret valla 2000 motora göre süper...Güle güle kullanın..Arkadaşlar bence 2000 cc opel vectra cd 1996 model aracıma Atiker sıralı sistem monte ettirdim.Geçen yıldan itibaren 16.000 km yol yaptım ve önemli bir sorun çıkartmadı.Ş.içi yakıt 200 bin,ş.dışı 120 bin yakıyor.Tavsiye ederim,yalnız iyi bir serviste monte edilmeli,işcilik çok önemli.