Atiker LPG Kullanıcıları

valla ben 990 TL ye 10 taksit taktirdim, bugun 3 gunundeyim, ve cok memnunum, hic bir farklilik yok gibi, ben 1 ayda 3-4 bin km yol yapiyorum is icabi, ben 3 ay icinde parasini cikartacagim gibi geliyor, ben cok memnunum, bu hafta sonu depoyu bosaltirim herlade, hesaplayacagim bakalim ne kadar yakacak.

simdiye kadar taktirmadigima pismanim.

abicim valla direk taktırın.bizim araba taktırmadan once 35 krs yakıyordu simdi 173 krs gibi birazda arttırdık yanı 5 kısı falan bınınce bellı olmasın lpg dıye bastınmı benzınde gıbı gıdıyor.+çevreye zararda vermıyoruz buda olayın bir baska boyutu :D duyarlı otomobilci :D

evet aynen, hadi gelin hepimiz cevreci olalim. hehehhe.

en guzel bir sey yaaaa.

6 aydır atiker kullanıyorum 2 arkadaştada opellerinde var.hiç bisorun yok.bildiğim opellere uyumlu 2 marka varsa biri atiker.unutma takan ustanın işçiliği tek ve en önemli unsur.

arkadaşlar az önce bafrada aksular oto ile görüştüm atiker 900tl 100 peşin geri kalan 800 10 taksit. atiker fast modeli. birde manufoltu deliyorlarmı. deliyorlarsa neden deliyorlar kafama takıldı. bizde gerekli aparat var dedi içine çapak kaçmaz dedi. sizce nasıl taktırayım mı. nelere dikkat etmem gerek. bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. cevap bekliyorum nasıp olursa cuma taktıracam

arkadaşlar az önce bafrada aksular oto ile görüştüm atiker 900tl 100 peşin geri kalan 800 10 taksit. atiker fast modeli. birde manufoltu deliyorlarmı. deliyorlarsa neden deliyorlar kafama takıldı. bizde gerekli aparat var dedi içine çapak kaçmaz dedi. sizce nasıl taktırayım mı. nelere dikkat etmem gerek. bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. cevap bekliyorum nasıp olursa cuma taktıracam

hiçmi fikri olan yok. yorumlarınızı esirgemeyin

fiyat normal.izmirde de o fiyat.900/10 şeklinde.
manifoldu tabi ki delecekler.aksi halde gaz enjektörlerini nasıl monte etsinler?
araçta plastik manifolt varsa içeri bişeyler kaçması sorun olmaz.erir gider.ama metal manifoldsa söküp yapmak lazım.ona da kimse yanaşmıyor.işçilik zorluğu yüzünden.genelde ters uç kullanarak içeri çapak kaçmasını önlüyorlar.
senin dikkat edeceğin birşey yok.sonuçta anladığın bir konu değil.ben eski aracıma taktırırken 6 saat ustayla sohbet ettim.herşey güzel görünüyordu.ama sonunda lpg-araç uyumsuzluğu yüzünden aracı sattım:( şansın bol olsun

oktay bey çok sağolasın. ilgine teşekkürler

bende taktırdım 5 aydır memnunum hiç sorun yok

inşaallah bizde memnun kalırız. bafrada aksular oto gaz tanıyan yokmu arkadaşlar

Geri