Atiker LPG Kullanıcıları

s.a arkadaşlar 1 hafta once opel vektra 2,0 i gls aldım a kasa 96 model atıker sıralı sıstem taktırdım 950,00 tl ye 30 tl lık benzım aldım 2 gun sonra bıttı neden kaynaklanır acaba

arkadaşlar eski aracımda atiker kit vardı.ATİKER güzel marka en azında konyadaki fabrikada hüseyin ve mustafa bey var sorun karsısında hemen yardımcı oluyorlar fakat servisleri okadar iyi değil ben bursada taktırdım eski aracıma aracım kafayı yedi sinirimden arabayı sattım ve dizel araç aldım atiker süper marka en önemli olan takacak servis firsatın varsa konyaya git atikere taktır.yada cok iyi bir atiker servis bul ve taktır.

s.a arkadaşlar 1 hafta once opel vektra 2,0 i gls aldım a kasa 96 model atıker sıralı sıstem taktırdım 950,00 tl ye 30 tl lık benzım aldım 2 gun sonra bıttı neden kaynaklanır acaba

belirli bir zaman sonra kit normale dönüyor ilkin oyle olması normal zaten belirli bir km var unuttum gidip sirkayetin varsa söyluyorsun ve ayarlar kontrol edilim yeniden bir ayar yapılıyor ve kullanıyorsun

teşekkur ederım sızce kac para yakar aracım 96 model ?

karabela arkadaşım aracım 93 model motor durumuna döre degişir ben tktıralı 2 ay oldu sıralı sistem denizlide 900 e taktırdım simit tank taktır bence bagajı kullanıyosan arac 2 depo bitirmeden bilemiyorsun ama şu anda 1000 km kontrolünden sonra 110 kr yakıyor süper yaani bence hiç düşünme kampanya bitmeden taktır görüşürüz

bydomate taktırdım zaten 1 hafta oldu taktıralı 30 tl lık gaz aldım ılk gun hemen bıttı belırlı bır km sonra mı az yakma olayı oluyor bır arkadasa sordum 2 3 depo ole olur ondan sonra duzelır dedı

ilk 1000 km yi yap sonra yavas yavas oturur yerine benimde 1 sene olacak taktıralı biraz zaman ver,kerbela 51

arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak?

atiker taktırmak istiyorum bende fakat
manifold deliniyormuş galiba, eğer delinirse ve ileride sorun yaşayıpta lpg sistemini söktürmek istersem bana manifold vs. gibi masraf çıkartır mı yani yeni manifold falan mı taktırmak gerekir?

ayrıca atiker arabanın orjinal kablolaları kesiyor mu?

aracım vectra b gt 2000 motor 150 hp. 1.5 yıldır kullanıyorum atikeri. teklemedi bile bu güne kadar maşalah maşşalah. şehirler arası 1lt. ile 10 km. şehir içi 7-8 kullanıma göre değişir.

Bende de atiker var. Taktıklarında mükemmeldi, bir ay sonra gel ayar yapalım dediler ayar yaptıktan sonra 2 ay burmumdan getirdi. Arabayı çalıştıramıyordum. Motor parçalıyordu kendini bir türlü çözüm bulamadılar. servis ile tüpçü arasında git gel bıktım tabiki tüpü söktürmek için gittim, beyni değiştirdiler düzeldi. Bir ay sonra ayara gel dediler gidermiyim gitmedim tabiki şimdilik bir sorun yok. KEyifle biniyorum. Bu arada aracımı ankara dışında oturdugumdan eşihr içi dışı karışık kullanıyorum ve 0.17 yakıyor ve defaten denedim rakam doğru, araç 1.4 astra h 2005

Geri