Atiker LPG Kullanıcıları

Arkadaşlar Merhaba,

bende uzun zamandır takip ediyorum. taktırsammı taktırmasamı diye. Ne diyrosunuz son zamlardan sonra en iyisi taktırmak diye düşünüyorum. Ama araza yapmasında korkuyorum. Ne dersiniz? Taktirayimmi?

Arkadaşlar Merhaba,

bende uzun zamandır takip ediyorum. taktırsammı taktırmasamı diye. Ne diyrosunuz son zamlardan sonra en iyisi taktırmak diye düşünüyorum. Ama araza yapmasında korkuyorum. Ne dersiniz? Taktirayimmi?

Kardeşim lpg taktırdın mı kesinmlikle kar edersin ama usta cok önemli,
ben de uzun zamandır atiker mi brc mi dedim, 1450 ytl peşin brc taktırdım...tercih meselesi yani

ama benzinde artık binmeyin,

forumda montaj resimlerimi ve öncesi sonrası detayları anlattım..

karar sizin...

bende bu ayın 3 ünde atiker sıralı sis. lpg taktırdım.Km de klima açık 160 lira yakıyor.Memnun dum ama bugün map tan gaz sızıntısı yaptı onu hallettik.göstergede eksozla ilgili olan,akü ile yağ lambasının ortasında bulunan lamba yandı,araba çalışınca sönüyordu artık sönmüyor.neden acaba bu konuda yardım

opel omegama ( 2.5 v6 ) 2 ay önce sıralı 6 silindir taktırdım.harika.hiçbi sorunda yok.

çevremde Atiker kullanan biri sürü insan var.Performans kaybı yok diyorlar.hepsi mennun ama ben dizelciyim.

10.000 km'de ilk kontrolümüzü yapacağız. 20.000 km'de filtreler değişecek. Bakım zamanlarını hatırlatmak istedim

Saygılarımızla,

Mocan Otogaz
Kaan Arslanlı

Kardeşim lpg taktırdın mı kesinmlikle kar edersin ama usta cok önemli,
ben de uzun zamandır atiker mi brc mi dedim, 1450 ytl peşin brc taktırdım...tercih meselesi yani

ama benzinde artık binmeyin,

forumda montaj resimlerimi ve öncesi sonrası detayları anlattım..

karar sizin...

10.000 km'de ilk kontrolümüzü yapacağız. 20.000 km'de filtreler değişecek. Bakım zamanlarını hatırlatmak istedim

Saygılarımızla,

Mocan Otogaz
Kaan Arslanlı

Teşekkürler, Aklımda....

Henüz 3bin oldu sanırım...

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce arabaya atiker lpg sistemi taktırdım yakıttan şikayetim yok ama arıza lambası arasıra yanıyor buda normal diyorlar ama bence değil.Bıktım artık.

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce arabaya atiker lpg sistemi taktırdım yakıttan şikayetim yok ama arıza lambası arasıra yanıyor buda normal diyorlar ama bence değil.Bıktım artık.

Arkadaşım korkutmak gibi olmasın da, hani bilinen "LPG aracı mahvediyor" söylemi biraz bununla ilgili galiba...Sorunlu montaj ve sonrasında ortaya cıkan hayalet arızalar, arıza ışıkları vs. vs....Bence bir an önce ayn sistemi takmış başka bir yere büyük miktarını söktürerek kontrol ettir. Bi çoğu buna yanaşmayacaktır belki ama bi deneyin derim...

Geçmiş olsun, umarım düzelir...

arkadaşlar malümünuz üzere atiker 100 100 taksitle 1000 tl ye düştü. ben yılda ortalama 6000 km yapıyorum sizce lpg taktırıyım mı. birde bizim burası küçük bir yer evle iş arası 1.5 km. zaten araba ısınmayınca gaza geçmiyor yani gaza geçinceye kadar ben yolu yarı yapıyorum.
çok kararsızım birde martın 5 inde muayenesi bitiyor arabanın taktıracaksam 2. defa muayene parası vermem ordan 120 tl karım olur lpg 880 e düşer

Geri