Atiker LPG Kullanıcıları

Lpg ile ilgili en ufak bir problemde benzinle kullanıma geçmesi sıralı sistemlerin en güzel ve güvenli özelliği. Bu özellikten vazgeçerseniz lpg sistemi ile ilgili problemlerde başınız ağrıyabilir. Hiç bulaşmayın.
Ben konu hakkında yeterli bilgi sahibi değilim. ama arkadaşaım gerekeni ve en mantıklı olanı yazmış zannediyorum

Benzin pompasının durdurlması öyle bir şey değil arkadaşlar. İstenildiği zaman yine benzinle kullanıma geçilebiliyor. Yalnızca LPG de çalışırken benzin pompası boş yere çalışmıyor. Yoksa ilk harekette ve istenildiği zaman lpg ile çalışıyor...

Pompa Durdurulmayip Benzin Devirdaiminin Sağlanmasi Halinde Benzin Hortumlarininda Kurumasi Ve Zaman Zaman Kaçak Meydana Gelmesi önlenmiş Oluyormuş .bence Mantikli

Atikerciler Nerdesiniz?

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Beni bilen bilir, uzun zamandır lpg montajını düşünen ancak kararsızlığını yenemeyen birisiyim. Tam montaj yaptıracaktım ki eko66 denen cihaza rastladım ve araştırdım... Uzun lafın kısası halen taktırmadım ve kararsızım...Ama her an da (her zaman oldugu gibi) taktırabilirim....

Atikerciler lpg fiyatları da zamlandı, son tüketimlerinizi ve varsa sorunlarınızı paylaşırmısınız?

Teşekkürler

Son düzenleme:
benzin ile aralarında %40 kullanıma bağlı %50 tasarruf sağlar

oda zaten gaz benzinden ucuz oluşu yoksa benzin ne kadar sa oda o kadar yakıyor biraz güzel kullanım olursa az yakar
fazla gaza yüklenmemek gibi

Montaj Fiyatları

Arkadaşlar şu anda atiker montajı ve ödeme koşulları nasıl?Kaç paraya takıyolar?

Ve bilen varsa, diğer markaların fiyatları nedir? prince, teleflex, landi, lovato, omwl, brc gibi?

Arkadaşlar şu anda atiker montajı ve ödeme koşulları nasıl?Kaç paraya takıyolar?

Ve bilen varsa, diğer markaların fiyatları nedir? prince, teleflex, landi, lovato, omwl, brc gibi?

üstün otogaz - ostim metro durağından batıkent metro durağına doğru giden cadde üstünde ve yine ostim metro durağından sonra yaklaşık 400 mt ileride sağda. git oraya ve detaylı bilgiyi al. taktırma ama al şu bilgiyi :)

üstün otogaz - ostim metro durağından batıkent metro durağına doğru giden cadde üstünde ve yine ostim metro durağından sonra yaklaşık 400 mt ileride sağda. git oraya ve detaylı bilgiyi al. taktırma ama al şu bilgiyi :)

tamam çetin bu sefer alıcam :D seni de bezdirdim di mi :D

Vectra CDX 2001 aracıma Konyada Atiker sıralı taktırdım. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Performansı gayet iyi. Montaj oldukça iyi yapıldı. Motor kaputunu açınca sanki ilave bir LPG sistemi yokmuş gibi duruyor. Yakıt tüketimi son zamlardan sonra sürekli klima kullanımı ile birlikte şehir içi yaklaşık 0,23 Ykrş. İyi bir Montaj yapılırsa sorun yaşanmayacağını söyleyebilirim. Tavsiye ederim.

Vectra CDX 2001 aracıma Konyada Atiker sıralı taktırdım. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Performansı gayet iyi. Montaj oldukça iyi yapıldı. Motor kaputunu açınca sanki ilave bir LPG sistemi yokmuş gibi duruyor. Yakıt tüketimi son zamlardan sonra sürekli klima kullanımı ile birlikte şehir içi yaklaşık 0,23 Ykrş. İyi bir Montaj yapılırsa sorun yaşanmayacağını söyleyebilirim. Tavsiye ederim.

Dediğiniz doğru , ancak beni de endişelendiren şey bu aslında. Yani sizin aracınız 2000 motor, benimki 1.6, benim benzinde tüketimim 28-29 kuruş ankara ş.içinde şu anda, lpg de eger sizin motora göre klima açtık vs derken 20 kuruş yaksak km de 9 kuruş luk bir kar söz konusu, ben bazı arkadaşlarında belirttiği 16-17 kuruş ları yakalarsam ii olur diye düşünüyorum. İşte en büyük çekincem kar edicez derken aham şaham bir şey elde edememek. Sizin tüketiminiz normal görünüyor, sizin araba benzinde 33-34 kuruştan aşağı yakmıyordur nihayetinde...

Ne bileyim, bugün çetin in de dedigi gibi ostim tarafına işim düşecek ve bir ugrayacagım bakalım...Umarım ikna olurum..Bu kaçıncı gidişim :D

Geri