Atiker LPG Kullanıcıları

Arkadaşlar Afyondaki atiker bayisi 10000 km dolduğunda filtreleri değiştirmezsen sistem garanti dışı kalır dedi.İki filtre için 100 ytl istediler.Yuh deyip çıktım.Sizce garanti dışı kalır mı? Filtreler içinde çok fazla fiyat bence.Aranızda filtre değiştiren var mı?

2.5 V6 Omegada Atiker

1998 model opel omegama ( daha önce hiç tüp takılmamış ) kayseri kayotoda atiker taktırdım 25.07.2008 de . hiç bi sorun yok . gaz şu anda ( 29.08.2008 ) 1.94 ytl . şehir içi 300 ykr yi hiç geçmedi uzun yol 237 ykr maximum. ayrıca bu değerler normal mi? bilmiyorum.o zaman 1500 / 10 taksit di ama zam gelmiş.

1998 model opel omegama ( daha önce hiç tüp takılmamış ) kayseri kayotoda atiker taktırdım 25.07.2008 de . hiç bi sorun yok . gaz şu anda ( 29.08.2008 ) 1.94 ytl . şehir içi 300 ykr yi hiç geçmedi uzun yol 237 ykr maximum. ayrıca bu değerler normal mi? bilmiyorum.o zaman 1500 / 10 taksit di ama zam gelmiş.
siz 1500 lira mi verdiniz atikere? ben bugün sordum daha 1200 lira 10taksit dediler

6 silindir farkı

Arkadaşlar Afyondaki atiker bayisi 10000 km dolduğunda filtreleri değiştirmezsen sistem garanti dışı kalır dedi.İki filtre için 100 ytl istediler.Yuh deyip çıktım.Sizce garanti dışı kalır mı? Filtreler içinde çok fazla fiyat bence.Aranızda filtre değiştiren var mı?
fiyat çok fazla bence bunu servisi atikere şikayet etmelisiniz
garanti falan deyip insanları korkutup bi rant peşindeler.

hem ikinci filtre neredeki bir adet filtre olması lazım

Atiker sistemini yenilemiş diye duydum fast2 diye yeni bir sistem çıkarmış ama tam açıklamasını bulamadım bilenler varmı acaba farkı nedir

:good:

Hakikaten ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

Daha ne diyim.

bugün artık tüp bitti. 37,4 lt tüp almıştı tam dolu depo 1,81 ytl den.

tam 464 km yol yaptım. 300 km kadarı şehir dışı, geriye kalanı şehir içi,

37,4 * 1,81 ytl = 67,694ytl

67,694 / 464 = 0,145 ytl.

Hesap oratada. daha nediyim ben.:alkis: :alkis:

Arkadaşlar bana farklı marka (LOVATO) yazdım diye kızacaksınız ama özürle sırf fikriniz oluşsun diye yazıyorum
üç gün önce tatili tamamlayıp Kmaraşa döndüm ve çıkarken denediğim yakıtı 4000 km yol sonra tekrar deneyeyim dedim ve depoyu doldurdum 28.96 lt lpg aldı, ve tablo:

28,96 x 1.910 = 55ytl
55/396= 138 ykr ve klima açık ve bilen bilir Ankara Maraş arası,
Bursa Ankara arası 415 km gittim aynı depoyla. Aracı üzmem yüksek devirli kullanmam ama klima full açıktı 100 düşmedim 110u geçmedim

ATİKER'e gelince diğer aracımızda da o takılı (Corolla) iki gün önce Buradan yola çıktı ve şimdi İstanbulda yakıt sarfiyatını sordum ki Corolla Astradan fazla yakmaz 190ykr civarı lpg tüketmiş kaldıki Ankaradan sonra zaten düz otoban da gidiyorsunuz.

Şimdi Aradaki fark burada özetle belirtildi.

Ayrıyeten bu işin uzmanı muhakkak biz tecrübe edenlerdir ama bizden önce bence KAAN ARSLANLI arkadaşın bilgisinden yaralanmak lazım.

Artı olarak şunuda belirtmek gerekir ki ortalama olarak taktırdığınız lpg kitinin maaliyeti 1000 ila1750 ytl arasında değişir ki bu rakamı sizin amorti etmeniz ortalama 15000 km ile 25000 km arasında bir yol katetmenizle mümkündür, neden bu açıklamayı yapıyorum; şayet aracınızı bu kadar yol gitmeden satma ihtimaliniz varsa bu paraları vermeye gerek yok. ben 2007 Ağustosta 1450 ytlye taktırmıştım Lovato 16000 km oldu fakat sistemden kaynaklanan en yfak bir parça yada hata olmadı umarım böyle gider.

Lpg ile ilgili en ufak bir problemde benzinle kullanıma geçmesi sıralı sistemlerin en güzel ve güvenli özelliği. Bu özellikten vazgeçerseniz lpg sistemi ile ilgili problemlerde başınız ağrıyabilir. Hiç bulaşmayın.

Benzin sistemi o röle takıldıktan sonra tamamen devreden çıkmıyorki bi durum olduğunda tekrar devreye giriyor röleyi takmaktan kasıt aracın azda olsa benzin yakmasını önlemek ve boşu boşuna benzin pompasını çalıştırmamak, saygılar.

vectra 1.6 elegance 2001 nisanda takdırdım. 1200 ytl. acayip memnunum herkese tavsiye ederim şehiriçi 165, şehir dışı 140-145 ykr.

Geri