- Konuyu Başlatan
sevgili ceyhun
üstün otogazın ben şaşmaz sanayide de bir şubesini gördüm ve orayı önerme arkadaşlarına demişti usta. ben direk ostim metro durağında aşağı inen yol üstündeki üstün otogaz a taktırdım. şimdi baktım da sanırım 1 yıl geçmiş üstünden o zaman 1100 ytl peşin vermiştim ben. test derken nasıl bir dersin bilmiyorum ama ben çok güvendiğim için arabayı direk bıraktım orada ve aradan 6 saat sonra almıştım. işçilikte en çok dikkat ettiğim bende her kablo nerede ise kendi izole bezleri ile sarılmış durumda yani sanki oya dokurmuş gibi sarmışlar bütün kabloları bunu gören herkes şaşırdı. demekki başkaları bunu yapmıyor.
yakıt sarfiyatında ciddiyim ki dediğim gibi içim rahat olduğu için düşünmeden gayet devrinde kullanıyorum arabayı. ha çok basınca 17 kuruşa doğru gidiyorum o ayrı ama 1 kuruş fark 100 km de 1 ytl farkeder sadece yani bir kutu sakız bile vermiyorlar 1 ytl ye..
sana tavsiyem ostim metro durağını soluna alacak şekilde aşağı meyilli yol üstündeki üstün otogaz a gidip servet ustayı bulman. olay bu kadar basit.onun dışında hiçbir şeyi önermiyorum çünkü bilmiyorum.
en kısa sürede taktır hoca sen bunu ki bugun pazar oldu artık bana kalırsa ptesi ara servisi ve randevu verirlerse randevu al.yok gel arabayı bırak git akşama al derlerse de hemen gidip arabayı bırak derim. arabaya ayağın titreyerek binmek ile rahat binmenin arasındaki farkı gör.
Saolasın esat kardeşim...Ve bu arada fark ettim ki orası benim tanıdık. Yani bizim ostimde dayımın bobinaj dükkanı var, ostimm ptt ye yakın. Zaten bahsettiğin yer de oraya cok yakın...Vakit bulur bulmaz ugrayacagım oraya...Ben daha önceki arabamda oraya gaz ayarı icin giderdim...
Yakıt degerlerini yazmıssın, teşekkürler. Artık kararımı verdim. Herhalde önümüzdeki günlerde taktırırım.
Kolay gelsin