Atiker LPG Kullanıcıları

benim ki bi tanıdık vasıtasıyla olduğu için bu fiyata hallettiler. Projede bu fiyata dahilmiş.

Peki taktırınca muayene iptal oluyo bildiğim kadaryla.
Yasal yükümlülükleri nedir arkadaşlar. Taktırma dışındaki yasal masraflar nekadar tutuyor.?

muayene harcı
mühendisler odası
ruhsat ücreti
toplam 230-240 civarı olması lazım.

Dün atiker taktırdım OSTİM'de atiker bölge distribütörü ÜSTÜN Otogazda şimdilik gayet güzel görünüyor. Akşam boyu dolaşmama rağmen 20 ytl'lik gaz bitmedi. Çekişinde de bir fark hissetmedim benzine göre. Harika bi olaymış şu lpg ya...

hayırlı olsun güle güle basın gaz pedalına artık ;)

Dün atiker taktırdım OSTİM'de atiker bölge distribütörü ÜSTÜN Otogazda şimdilik gayet güzel görünüyor. Akşam boyu dolaşmama rağmen 20 ytl'lik gaz bitmedi. Çekişinde de bir fark hissetmedim benzine göre. Harika bi olaymış şu lpg ya...

Hayırlı olsun,

Ostimdeki üstün oto, ostim metrosundan batıkente giden yolda sağda kalan üstün otogaz mı?

hadi ceyhun bir sen kaldın :D aramızda para toplayalım istersen :)

hadi ceyhun bir sen kaldın :D aramızda para toplayalım istersen :)

Geç dalganı geç :)

Hem atiker hem brc taktırıcam valla, iki kit nasıl? yüzde40x2=yüzde80 tasarruf :D:D

Az kaldı bakalım

şu eko66 olayına sardım biraz, ama içim rahat degil o konuda..

Hayırlı olsun,

Ostimdeki üstün oto, ostim metrosundan batıkente giden yolda sağda kalan üstün otogaz mı?

Evet orası ceyhun bey atiker bölge distribütörü olduğundan orayı tercih ettim sizlere ve anıl beylere teşekkürler. Bu süreçte çok yardımcı oldunuz.
LPG'liyim mutluyum:)

rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana

Geri