3 Nis 2009 #11 Al Paciona Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2008 Mesajlar 2,719 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 alperen51' Alıntı: merhaba yanık bobin ile araca binmenin zararı nedir? Genişletmek için tıkla ... Bobin yanarsa ateşleme yapmaz.yani görevini yapmaz.araç çalışmaz benzinş/gazı yakacak enerjiyi bujilere göndermez.
alperen51' Alıntı: merhaba yanık bobin ile araca binmenin zararı nedir? Genişletmek için tıkla ... Bobin yanarsa ateşleme yapmaz.yani görevini yapmaz.araç çalışmaz benzinş/gazı yakacak enerjiyi bujilere göndermez.
3 Nis 2009 #12 M mustym35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Nis 2008 Mesajlar 353 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 42 writer' Alıntı: dün bosh taktırdım şimdilik sorun yok hayırlısı bakalım 140 tl den bosh Genişletmek için tıkla ... kazasiz belasiz insallah
writer' Alıntı: dün bosh taktırdım şimdilik sorun yok hayırlısı bakalım 140 tl den bosh Genişletmek için tıkla ... kazasiz belasiz insallah
5 Nis 2009 #13 HK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eyl 2007 Mesajlar 2,727 Tepkime puanı 0 Puanları 36 bende vardı writer yarı fyata veriridim orj.ama çımka benim arabadaki hayalet arıza nedeni ile almıştım eskisi sağlam çıktı duyor satılık ilanlarında
bende vardı writer yarı fyata veriridim orj.ama çımka benim arabadaki hayalet arıza nedeni ile almıştım eskisi sağlam çıktı duyor satılık ilanlarında
13 Nis 2009 Konuyu Başlatan #14 writer Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 kardeş saol ama taktırdım daha önce deseydın keske