astramı golf mu?

kurt_35li

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bende 2000 model cd astra var hb 91000 de 2000 model golfle 56bbinde takas imkanım var sizce ne yapayım ben bi karar veremedim astradan bakımları dahamı pahalıdır yada kalite bakımından astrayı aratırmı siz olsaydınız ne yapardınız...?:o

40bin km yenilencek araban bence yap tabi eğer araçta sorun yoksa.

bence yapma 99 model bi tane Golf kullandım 10000 km de 1.9 TDİ anlatamam arabanın her tarafı ayrı bi oynuyodu bunun yanında 2000 2001 astra larada bindim hatta burda arkadaşın var bi tane deli gibi araba kullanır arkadaş ona rağmen tık yok arabanda tercihim astra dan yana sıfır da olsa ikinci elde olsa

bence deiştir çok sağlam bi araç ama hız istiyosan astra daha iyi bizdede war golf çok sağlam araba 2003 ten beri kullanıyoruz bakımlarını yaptk ve hala biniyoruz sorun çıkarmadı hiç

golf ün resimleri war mı ?

araban daha modelli

bakım ücretleri aşağı yukarı aynı!ama sağlamlık vee konfor açısından kesinlikle golf!golf ü daha önceden kullandınmı bilmiyorum ama kesinlikle konforu astrayı ezer!ama comfotline ı ii!tredline ı yaramazz!comfortline da deri direksiyon felann ortada kol dayama felann ii araba yanii!yürüyen aksamaı motoruda kesinlikle astradan daha sağlam!sadece cam mekanizmalarında sorun çıkıyo golflerin ses felan yapmaya başlıyoo!oda öle çok masraf çıkartmıyoo!
kurt_35li' Alıntı:
bende 2000 model cd astra var hb 91000 de 2000 model golfle 56bbinde takas imkanım var sizce ne yapayım ben bi karar veremedim astradan bakımları dahamı pahalıdır yada kalite bakımından astrayı aratırmı siz olsaydınız ne yapardınız...?:o

Bencede comfortline ise değiştirilebilir ama 8valve onuda bil .Bu sırada aracın km sinin doğru oldugundan emin misin.

sadece performans yönünden opel daha üstün diğer yönlerden golf daha üstün.

Geri