Astram su eksiltiyo yardım

safak-astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar 2005 1.4 ecotec h kasa aracım su deposunu doldurduktan sonra 110 km yol yaptım bugün aracıma bindin kalorifer sıcak üflemiyordu hemen suyuna baktım hiç kalmamış . Hararet ışı falanda yakmadı. Sizce neden olabilir.

bu su eksiltme sorununu geçen ay yaşadım,
yetkilide radyatör değişti,
muhtemel sorunlar ucuzdan pahalıya,
hortumlarda delinme (ahtapot hortum gibi bi adı vardı )
radyatör
conta

not: önemli parçalar olması nedeni ile orjinal parça kullanmanı tavsiye ederim 5 yaş üstü araçlardaki yetkili servis indirimi % 25 civarı özel fiyatları ile nerdeyse aynı oluyor.

bekletmeye gelmeyecek bi iş hemen halletmek lazım

conta dediğniz üst kapak contasımı. benim tamircim termostat da yapabilir dedi yarın bakıcaz işte. ve bu yaptıklarınız toplam kaça mal oldu

en pahalı sorun contadan sonra blok çatlatma ;) oda çok zor ihtimal

Üstad bendede 2006 model Astra CDTI var.2 ay önce aynı sorunu bende yaşadım.Önceleri uzun vadede suyu eksiltirken bir gün baktığımda aracımın tüm suyunun alttan aktığını farkettim.Servise çektiğimde aracımın radyatöründe delik olduğu tespit edildi ve bu delik küçük olduğundan dolayı kaynatıldı.Bana 110 tl ye mal oldu.Şu ana kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım ;)

benim anlamadığım suyu bitince hararet göstergesi yok. bi tane bile ışık yakmıyo anlamadım . kaloriferi açmasak anlamıcaz ne olduğunu

Astra H da radyatör kronik sorunludur arkadaşlar, ilk ona bakın.

radyatör sıvı müşürü ?

arkadaşlar sorunu çözdük . tamircim bi kapak aparatı taktı suyu pompaladı basınçla kaçağı tespit etti boruda kaçak varmış 20 liraya çözdük .çok şükür korkulan olmadı :)

Geçmiş olsun...ucuza kapandığına sorun nerede imiş hortum (kelepçe)büyük ihtimal

Geri