astram neden silkeliyo

avniduman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar 2003 astra g kendi halinde giderken birden gaza besıp birden çekince silkeliyo çalkalanıyo neden böyle yapar normalmidir her araba yaparmı bunu lutfen cvp
tesekkürler...

aklıma 4 neden gelıyor , varsa (lpg) + trıger kayısı + baskı balata + V kayısı , bunların durumu nedır ?

lpg var ama benzindede yapıyo bazen
baskıya gelince zaten göbek yayı arızalı o sadece ilk kalkışta arabayı tıtretıyo benim dediğim olay araba normal devirde giderken gaza bas çekte oluyo diğer değerler normal

Tuhaf , o zamanda kompresyona bındıgınde motor bunu yapıyorsa trıger yada v kayısında bı durum olabılır .. en ıyısı bı ustaya gostermek ama astraların genel sorunu halıne geldı bı sılkeleme tekleme .

valla bi iki ustaya sordum normal her araba birden gaza yuklenince yapar bunu diyo ama beni rahatsız etmeye basladı

Onların klasık laflarıdır zaten , bu işden anlıyan samimi bir ustaya göstermek en iyisi , bırı normal der dıgerıde cok abartıp 30 tane parcanın degısmesı gerekdıgını söyler ..

valla çözemedim bu işi pedala yumuşak basarsam sıkıntı yok ama sert basınca araba hopluyo

baakalım bır kac kısı daha yorumda bulunursa yenı fıkırler dogabılır , bana sankı trıger kayısı gıbı gelıyor ..

nasıl yanı trigerden olsa nerden anlarız

Trıger kayısı ve buna baglı rulman seti zayıfladıysa , ayagınızı gaza basıp cekdıgınızde eger trıger yıprandıysa kendını toplaması zor olabılır .. aracınız kac binde ? ve en son ne zaman trıger setı degısdı acaba ?

Geri