Astra Yay Yardım

BabyFaceM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2 gun önce astra gtc aldım aklıma takılan bısey war...arac manuel ve sport tusu war..sanırım bu tus amortsorlerı sertlestırmeye yarıyor..bu opsıyon warken araca yay takılması halınde bı sıkıntı yasarmıyız?

resimlerini bekliyoruz o zman....aracın esytronic herhalde sport tuşuna bastığın zman aracın üst devirlerde vites değiştiriyor daha spor bir sürüş yaşıyorsun haliyle kitapçığı baştan sona okumanı tavsiye ederim

araci duz ids plus denilen sistem...
3 luk yay tak sorun cikmaz..
sport tusuna basarsan araba sertlesir..(amortsorler)
gaz pedali hassaslasir. direksion az cevirmene ragmen araba daha fazla doner. ve direksion tepkisi artar

saolasın ceycey 3.5 da sorun olur mu ?cunku 3.5 bı arkadasdan buldum onu almayı dusunuodum da..

i-tec suan hemen hemen standart araba bıraz yapılacak ıslerı war yapıldıktan sonra resımlerı sızlerle paylasıcam..

3.5 takarsan 4.5 takmis gibi olcan.. ucuzsa al.... olmassa orjinal yaylari takarsin

Bence 5cm al cem;) benden sölemesi.Yada yay almadan önce buluşmayı bekle benım arabada bakarsın yayların nasıl olduguna gıdışene falan sora karar verirsin;)

arkadasim 5 lik al demissinde ids plus lu araclarda senin suspansion yumusakligiyla bizimki bir diil ki... ustelik 5 lik takarsa 6cm inmis olacak surtmedik yeri kalmayacak

Son düzenleme:
Geri