Astra Sedan kol dayama önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fat304h
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fat304h

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kolçak önerisi istiyorum arkadaslar tavsiye ettiğiniz var mi?

Öyle fazla kaliteli birsey aramıyorum. kolumu koyayim yeter basit 30 lira civarina oneriniz var mi birde konsolu falan delmek gerekirmi

Kolçak önerisi istiyorum arkadaslar tavsiye ettiğiniz var mi?

Öyle fazla kaliteli birsey aramıyorum. kolumu koyayim yeter basit 30 lira civarina oneriniz var mi birde konsolu falan delmek gerekirmi

Ucuz olanlar emaneten duruyor. Sanki kolu dayayınca dağılacak gibi olur. Bir kere alın, sağlam alın, keyfine bakın.

Açtığım konu:

http://www.opelim.net/forums/astra-tuning/96122-astra-g-kolcak.html

İlk aldığım kolçak çok özellikliydi ama büyüktü. Sonra Armster kolçak aldım. 165TL tuttu. Vitesin arkasındaki boşluğa denk gelen alt kısmı var. Buraya 4 delik delip kolçak vidalanıyor. Taş gibi oluyor. Çok kaliteli sağlam bir ürün.

DSC_0010_zpsa87df422.jpg

Yükseklik ayarı, ileri-geri ayarı var; iç haznesi yeterli. Yukarı kaldırılabiliyor.

DSC_0012_zps2f12193b.jpg

a4_zps923121e5.jpg

a5_zpsd1474cfd.jpg

Kolçak konduğunda el freni kullanımı sıkıntılı bir hal alıyor. Kolay ulaşamıyorsunuz bilginiz olsun.

Kolçak konduğunda el freni kullanımı sıkıntılı bir hal alıyor. Kolay ulaşamıyorsunuz bilginiz olsun.

benim arabada da yoktu orjinal astra h nin kolcagini alip kendim taktim hic bir sorun yok .

alacaksan kaliteli ürün almanı tavsiye ederim. armster ve armster 2 ürünlerini incele bence.

Arkadaşlar şahincimiyiz bizler opelciyiz vidayla falan sabitleme çok saçma

Ucuz birşey istiyorsanız biraz emek sarfedmeniz gerekir benim çalışmam var sitede astra g kolçak yapımı yazarsanız çıkar isterseniz yardımcı olurum delme yok

Son düzenleme:
Geri