astra kontakla ilgili bi soru

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar ben daha 10 gün önce astra 1.6 16V HB Comfort aldım .aracı çalıştırmadan önce kontağı açtığımda yanan abs ışığının anlamı neee ? ikincisi arabayı aldığım kişi bu ışık sönmeden aracı çalıştırma dedi bana bunun anlamı ne ? benim bildiğim dizel araçlarda böle bi süre var kontağa basmadan benim aracı benzinli. yardımlarınızı bekliorum . şimdiden teşekkürler arkadaşlar

dizellerde telin ısınması için bekleniyo fakat benzinli araçlarda bu absnin hazırlanması için yapılıyo yani bildiğim kadarı ile daha sağlıklı kullanım için beyini topluyo gibi birşey kısaca yanılıosam düzeltin:)

ABS nin ne oldugunu bilmiyorum demiyosundur umarım.
Kontağı açtığında beyin araçta alarm veren bi sistem varmı diye kontrol ediyor. kontağı açınca ABS, Yag seviyesi, motor arıza ışığı benzin ışığı yanar. 5 sn sonra problem yoksa söner. sende aracı çalıştırırsın.
Hayatında ilk defamı gördün bunu neden sordun ki anlamadım ben.

sende benim gibi renault 12 den opel astra ya geçiş yapsaydın bu yazdıklarımın tam mealini anlardın ..
dipnot : abs nin ne olduğunu foruma almıolar zaten :):):)

Eşekten indim ata bindim yuları nası çekicem diyon yani.
iyi hayırlı olsun bakalım. Kazasız belasız günler..

Dipnot: İmza alanınıza ad soyad yazmanız gerekior

:):):):):):) evet vala öle oldu gerçekten

Babama da bizimkini teslim ederken sönmesini bekleyin demişler. Biz de öyle yapıyoruz :D Aynı zamanda da o süre içinde benzin göstergesi yerine geliyor farkettiyseniz. Bir çeşit hazırlık.

vala hocam vardır bi bildikleri ki böle bi muhabbet dolanıo.. opel in bi hikmeti herhal karışmamak lazımmm :):):) opel astra yı seviorum önemli olan bu :):):):

Geri