Astra Kavrama Problemi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astraGL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astraGL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:sorry: Selam Arkadaşlar.

Benim yavru ceylanımda(astra) ilk kalkışta debriyaj pedalından ayağımı yavaş çekerken gaza basıyorum ve motor sanki yerinden çıkacakmış gibi oluyor.1. vitese yüklenmeden 2. vitese geçiriyorum aynı olayı yeniden yapıyor.Araba hız aldıktan sonra 3. 4. 5. viteste yapmıyor.Ben anlayamadım sizce neden olabilir
Yardımcı olursanız çok sevinirim.:sorry:

senin yavru ceylanın toynak bitmiş olmasın kardeş! araç kaç km de? baskı balata ne zaman değişti?

yavru ceylenım (astra 2001 )124,00 km de 3 hafta önce aldım. Hemen servise bıraktım tüm bakımları yapılsın diye bırakmadan önce böyle bir problem yoktu. herşey temiz yapıldı. Servisten aldım böyle bir sorunla karşılaştım.
Sence debriyaj balatasımı değişmesi lazım ne dersin???
Serviste tüm bakımlarını yaptık hiç bir yerinde problem yok dedi.

Son düzenleme:
Kardeş debriyajla ilgili epey bi konu başlığı var, arama kısmından arattır istersen, belki sorunun çözümünü bulabilirsin. Ama şunu söyleyebilirim, eğer debriyajın üstten kavrama yapıyorsa, gaza bastığında devir yükseliyor ama araba gitmiyomuş gibi oluyorsa, çok trafikte kalınca araba titreyerek ve zor kalkıyorsa, duruken el frenini çekip gaza yüklendiğinde aracın arkası yere oturmuyorsa, geçmiş olsun balata bitmiştir. Ama belki sendeki problem farklı olabilir. Araştır derim.
kolay gelsin...

arkadaşım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. umarım bana çok masraf çıkarmaz dediğin gibi araştırayım bakalım nelerle karşılaşıcaz.Dediklerinide denicem sağol.

rica ederim, inşallah fazla bi masraf çıkarmaz. Kolay gelsin...

Geri