Astra K Usb ve bluetooth çalışmıyor

atik54

Kayıtlı Kullanıcı
54-Sakarya
Selamlar arkadaşlar
Astra K 2016 aracımda iphone ile bluetooth bağlantısı yapmaya çalışırken sürekli bağlantı kesildi uyarısı alıyorum. Bunun yanında yeni aldığım ve carplay için kullandığım kablo da çalışmayı bıraktı aynı gün içinde. Sizce problem ne olabilir?

Cihazların Bluetooth bağlantılarını(Daha önce bağlantı kurulan cihazları)komple silin tekrar deneyin...Kablo bağlantısı için;Başka bir kablo ile deneyin demekten başka aklıma birşey gelmiyor...

Cihazların Bluetooth bağlantılarını(Daha önce bağlantı kurulan cihazları)komple silin tekrar deneyin...Kablo bağlantısı için;Başka bir kablo ile deneyin demekten başka aklıma birşey gelmiyor...
Hocam selamlar. Tüm cihazları sildim ancak yine de bağlayamadım. Bağlantı beklenenden uzun sürdü diyip anlık olarak iptal ediyor. Ama kablo bozukmuş onu çözdüm. Şöyle bir gariplik var kabloyu iki gün önce almıştım, 7-8 kere tak çıkar yapma durumu oldu bir şeyi denemek için kablo bir anda çalışmamaya başladı

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Hocam selamlar. Tüm cihazları sildim ancak yine de bağlayamadım. Bağlantı beklenenden uzun sürdü diyip anlık olarak iptal ediyor. Ama kablo bozukmuş onu çözdüm. Şöyle bir gariplik var kabloyu iki gün önce almıştım, 7-8 kere tak çıkar yapma durumu oldu bir şeyi denemek için kablo bir anda çalışmamaya başladı
Bazen kabloların giriş yerleri zarar görebiliyor...Bir silgi ile soketin ucundaki metal- bakır bölümlerini silerseniz bir süre daha sorunsuz kullanırsınız...Tabi kabloda kopukluk yoksa... Bu arada kablo bağlantı problemini çözdüğünüze sevindim...Bluetooth için başka bir cihazla denedinizmi?..Android telefon ilede deneyin bakalım bağlanacakmı...Eğer bağlanmazsa bir ihtimal multimedyanın arkasındaki soket bağlantılarını kontrol etmek gerekebilir...Veya multimedyanın belki bluetooth ayarları vardır orayı bir kurcalamanızı öneririm...Ama dediğim gibi önce başka bir iphone ve android telefon ile bağlanmayı dendikten sonra bunu yapın...

Geri