Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra j ye uygulanmış ilginç bir entertainment sistemi
Ynt: Astra j ye uygulanmış ilginç bir entertainment sistemi
rezil olmuş araç 005hihih
benim daha çok şu hoşuma gidiyor pratik olması açısından
koltuk başı arkası güvenlik açısından dolayı istemiyorum ama
bu fena durmuyor
benim hoşuma gitti aslında. hem navigasyon , hem tv, hem de müzik sistemi, geri görüş kamerası. bir sürü ıvır zıvır dügme yerine bunlar çok daha güzel . dokunmatıik. tabiki yukarıdaki ekran ile birleştirseler daha güzel olacak. Araç sanırım türkiye ye gelmeyen donanımlardan bir tane. cosmo jantlar, karartılmış stoplar, enjoy plus koltuklar birde kemer tokası ( ilk gördügümde kesin türktür bunlar dedim )
Kol dayamasi farklı, el freni manuel olan, konsolu bir tuhaf, vitesin orada nereden geldigi belli olmayan bir mavi ışık... Kısacası tuhaf bir Astra... Ayrıca tavan tarzı ekranlar şahsen Vito,Viano gibi vip araçlara daha iyi gidiyor. 045thumbsup
UNS link' Alıntı:
Kol dayamasi farklı, el freni manuel olan, konsolu bir tuhaf, vitesin orada nereden geldigi belli olmayan bir mavi ışık... Kısacası tuhaf bir Astra... Ayrıca tavan tarzı ekranlar şahsen Vito,Viano gibi vip araçlara daha iyi gidiyor. 045thumbsup