• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J Ön Panjur Sökme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bytllh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bytllh

Kayıtlı Kullanıcı
20-Denizli
Merhaba arkadaşlar 2016 1.6 dizel astra j sahibiyim ön park sensörü tamponun içine gitti panjurun nasıl söküldüğü hakkında bilgisi olan varmı?

Tamponu sökmenize gerek olmayabilir...Eğer yanlardaki sensörse davlumbaz sökülerek ulaşılabiliyor diye hatırlıyorum...Ortadakilerse,alttan ulaşmayı deneyin derim...

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
Tamponu sökmenize gerek olmayabilir...Eğer yanlardaki sensörse davlumbaz sökülerek ulaşılabiliyor diye hatırlıyorum...Ortadakilerse,alttan ulaşmayı deneyin derim...
Plakanın yanındaki sensör hocam

Plakanın yanındaki sensör hocam
Benim bildiğim ön tamponu sökmek baya zor bir işti...Alttan uzanılmıyormu ?...

Benim bildiğim ön tamponu sökmek baya zor bir işti...Alttan uzanılmıyormu ?...
Alttanda tampon uzantısı var. Ön havalandırma panjuru sökmek daha kolay olacak sökülüyorsa tabi

Alttanda tampon uzantısı var. Ön havalandırma panjuru sökmek daha kolay olacak sökülüyorsa tabi
Daha önce 2012 Astra J hb vardı...Onunla aynı olduğunu düşünürsek,Izgaranın tırnakları var..Önce Üstten ve alttan daha sonra yanlardan kastırarak çıkıyor...

• Beğen
Tepkiler: Bytllh
Daha önce 2012 Astra J hb vardı...Onunla aynı olduğunu düşünürsek,Izgaranın tırnakları var..Önce Üstten ve alttan daha sonra yanlardan kastırarak çıkıyor...
Deneyecem hocam inşallah panjuru sökerek halledebilirim

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri