• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J Subap Önerisi

sargon

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Arkadaşlar merhaba, aracım 2013 astra j 1.6 atmosferik. Aylardır rolanti dalgalanması şikayetiyle uğraşıyorum, en son subap testi yaptırdık iki taraf gitmiş gözüküyor, değişimi yapılacak. Kimi güneş iyi diyor kimi supsan diyor kimi de ikisi de olur fark etmez diyor. Aracım yeni sistem lpgli, önerilerinize açığım. Bilgi sahibi olmak için yazmak istedim, şimdiden sağ olun.

Arkadaşlar merhaba, aracım 2013 astra j 1.6 atmosferik. Aylardır rolanti dalgalanması şikayetiyle uğraşıyorum, en son subap testi yaptırdık iki taraf gitmiş gözüküyor, değişimi yapılacak. Kimi güneş iyi diyor kimi supsan diyor kimi de ikisi de olur fark etmez diyor. Aracım yeni sistem lpgli, önerilerinize açığım. Bilgi sahibi olmak için yazmak istedim, şimdiden sağ olun.

Tetik olabilir bulamazsanız Supsan da iyidir.

Arkadaşlar merhaba, aracım 2013 astra j 1.6 atmosferik. Aylardır rolanti dalgalanması şikayetiyle uğraşıyorum, en son subap testi yaptırdık iki taraf gitmiş gözüküyor, değişimi yapılacak. Kimi güneş iyi diyor kimi supsan diyor kimi de ikisi de olur fark etmez diyor. Aracım yeni sistem lpgli, önerilerinize açığım. Bilgi sahibi olmak için yazmak istedim, şimdiden sağ olun.kAYSERİDE
Kayseride kime yaptırıyorsunuz hocam?

Geri