Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2000 kusur olmasi lazim evet yapiyor o seyleri youtube a yazip izleyebilirsiniz ben ilerde dusunuyorum uyumlu ve duzgun calisan bulursam ama oncelgim kapi ici ve ayna alti led 400 fiyat aldim
2000 kusur olmasi lazim evet yapiyor o seyleri youtube a yazip izleyebilirsiniz ben ilerde dusunuyorum uyumlu ve duzgun calisan bulursam ama oncelgim kapi ici ve ayna alti led 400 fiyat aldim
2000 küsür mü? ??? ben gene eibach bekliyim bu arada kapı içi ve ayna altı led için 400 çok değil mi? biz ankarada kapı içlerini 50tl ye yaptırdık 005hihih
abi şuanki fiyatı arkadaşın dediği gibi 2000 lerde.biraz daha düşebilir yada dışardan uygun getirebiliriz.ama sürekli istediğin gibi ayarlayabiliyorsun yayları.bas basabilidiğin kadar )
abi şuanki fiyatı arkadaşın dediği gibi 2000 lerde.biraz daha düşebilir yada dışardan uygun getirebiliriz.ama sürekli istediğin gibi ayarlayabiliyorsun yayları.bas basabilidiğin kadar )