Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
h&r de yaylar standart sanırım öyle olunca da benzinliye taktığı yayı dizele de takıyor ama dizel daha ağır. sonuçta araç daha fazla alçalıyor ve körüklere vuruyor olabilir. körüğü söktürür yada kısaltırsan direk arabaya vurur hiç iyi olmaz, sonuçta o körüğün bir görevi var orada. eğer sebep körüklere vurması ise tavsiyem sert bir amortisör takman.
aslında arttırmaz ama çok ince düşünecek olursak, aracın altından geçen hava daha az olduğu için araç daha sıkı basar yere ki amaç budur. bu durumda aracın yara yaptığı baskı ve yol tutuş direncinden dolayı artabilir ama çok az olur sanıyorum.
yayın amortisöre vurmaması lazım? ben eski aracımda kullandım yay amortisöre vurmuyordu ama deathburn gibi körüklerimi yedi, sonra amortisör değiştirdim.