Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Öevreyolundaki tır otoparklarında 70-80 TL'ye tırların her yerine şerit led çekiyorlar abi.
Ben hiç uğraşmam, gider direk yerinde yaptırırım abi. 005hihih
Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
MeRt link' Alıntı:
Öevreyolundaki tır otoparklarında 70-80 TL'ye tırların her yerine şerit led çekiyorlar abi.
Ben hiç uğraşmam, gider direk yerinde yaptırırım abi. 005hihih
Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)
Tamam İşlem bitmiştir... Plaka Aydınlatmam Arıza Uyarısı Vermeden Öalışıyor... Arkdaşalar Decoder Aldım Sahibinden.com'dan Sabah Kabloları sıyırdım Bağlantıyı yaptım güzelce bantladın Daha Önceden ucuna kablo ekleyip uzattığım decoderi aşağı saldım arabanın altına girdim metal uygun biryer aradım sabitlemek için ve tamponun alt kısımında bir delik buldum zaten makaronlakaplanmış olan decoderi birde alüminyum folyo ile sardım ve saldım içeri sonrada deliğin içini alüminyum folyo ile doldurdum sallanıp ses yapmasın diye. sallantı yok plastik bi aksam yok arıza ışığıda yok tabi Diğer tarafı da aynı şekilde yaptım ısınmadan bi sıkıntı olmaz artık zaten ısınmayla sıkıntı yaratacak plastik bi ksım yok