Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J - Plaka ve İç Aydınlatmaları Led ile Değiştirme (Resimli Anlatım)

10 numara olmus

ya plakaya bu t20leri takınca arıza yakıyormu yada t20ler palakaya oluryor mu acaba

Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum  general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam :D tek derdim ebaydan vermek istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam :) herkese şiddetle tavsiye ederim,

vnyvolkan link' Alıntı:
Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum  general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam :D tek derdim ebaydan vermek onu istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam :) herkese şiddetle tavsiye ederim,
bunu kullan memnun kalırsın

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-photon-beyaz-seramik-tabanli-park-ampulu-4300-7000-k-85d029/productDetails.aspx?productId=otm85d028&categoryId=20024643

Bundan elimde bir tane var ancak mert sanki yuvaya oturmuyor gibi bişey dediği için hiç denemedim olurmuki acaba?

vnyvolkan link' Alıntı:
Bundan elimde bir tane var ancak mert sanki yuvaya oturmuyor gibi bişey dediği için hiç denemedim olurmuki acaba?
olması lazım mert bunları demedı oturmuyor dıye o baska ampulu demıştı
bi dene ıstersen ama %90 olur

vnyvolkan link' Alıntı:
Arkadaşlar şu ışıklandırmayı görünce araba tekrar aşık oldum  general__p inanılmaz hoş durdu, bir tek plaka aydınlatmalarım kaldı onuda dediğiniz gibi arıza yakıyor ama değil arıza araba çalışmasa yine yapıcam :D tek derdim ebaydan vermek onu istemiyorum yoksa türkiyede bulsam ledleri anında yapıcam :) herkese şiddetle tavsiye ederim,

Abi beğenmene çok sevindim.  :)

Plaka aydınlatması için alternatif ledler bulabilirim sana ama 25 yada 28 ledli büyük ürünler olmadıktan sonra benim başlıkta paylaştığım gibi yüksek aydınlatmaya maalesef ulaşamazsın.  :(

Bülent abinin tavsiye ettiği ve bizim iç aydınlatmanın ön kısmının ortasında kullandığımız led olur ama çok iyi aydınlatma sağlamaz.

Benim sığmaz dediğim ledler torpido ve bagaj aydınlatmasında kullandıklarımız.  :)

Odak ic kisimdaki isiklari ledle degistiriyor diye duydum bilen varmi ne kadar?

ozzy34 link' Alıntı:
Odak ic kisimdaki isiklari ledle degistiriyor diye duydum bilen varmi ne kadar?
piyasadan daha ucuza alabılırsınız takması kolay
hatta mert hangı ampul olduguna yardımcı olur
buluşmadada takabılırız

Tamamdir 14alkiss

Geri