Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

firstemperor link' Alıntı:
Bence de cihaz çok başarılı fiyat performans açısından. Eksiklikleri güncellemelerle giderilir diye düşünüyorum. special_Yeah

Bu konuda hazırlıklar var şahane olacak

yavuzozkan link' Alıntı:
Bu konuda hazırlıklar var şahane olacak

Abi güncelleme olacak ama Serkan bey güncelleme için cihazın bize gönderilmesi gerekiyor dedi. Güncelleme için de sök gönder geri tak sıkıntılı işler.

Mustafa kendi cihazıma güncellemeyi kendim yapabiliyorum. Hatta bir kere yaptık. Sökmeyr gerek yok!

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa kendi cihazıma güncellemeyi kendim yapabiliyorum. Hatta bir kere yaptık. Sökmeyr gerek yok!

Nasıl yapııyor hocam?

Dosyalar USB ile MCU dan güncellenebiliyor Mustafa

yavuzozkan link' Alıntı:
Dosyalar USB ile MCU dan güncellenebiliyor Mustafa

Benim cihaz eski versiyonmuş, sizdeki güncelleme doysasını alabilirmiyim.

os versiyon: N11070 2E11070 20 XXX...
MCU: SW1-09
Slave Mcu: Sw1-00

Şuan yanımda değil USB ler yarın göndereyim e-mail adresinize eğer bana msjla atarsanız

Arkadaşlar ortalama fiyatları ne oluyor bu navinin?Ben almak istersem ürün + montaj ne kadara gelir?

yavuzozkan link' Alıntı:
Şuan yanımda değil USB ler yarın göndereyim e-mail adresinize eğer bana msjla atarsanız

Yavuz hocam benim güncelleme tam bir işkenceye dönüştü. Cihazın güncellenmesi için sökülmesi gerekiyormuş.

Verdiğin dosyaları usb'ye atarak sd karta cihazın explorerı ile kopyaladım. MCU menüsüne girmeme rağmen güncellemeyi görmedi cihaz. Sonrasında cihaz yeniden açılınca güncelleme başladı ve bitti AMA ekranda kartı çıkarın ve resetleyin diyordu. Resetleyince yine güncelleme başlıyor ve bu sürekli tekrarlanıyordu. Güncelleme dosyalarını silmek için tek çözüm hafıza kartını çıkarmaktan geçiyormuş. İyi de hafıza kartı arkada nasıl çıkaracaktım. Neyse konsolu söktüm ve ekranı çıkardım al sana bir sürpriz daha kart girişi yok. Navimasterı aradım kartın ekranın arkasındaki kapağı söküp, devre kartını çıkartarak ulaşabilirsiniz cevabını aldım. Ben böyle bir olay görmedim. Cihazın arka kapağını tam 8 vida sökerek açtım. Sonra devre kartından 6 vida söküp 2 flexi çıkararak sonunda hafıza kartını gördüm :D Adamlar işlemcinin yanına resmen gizlemişler. Kartı çıkarıp içindeki güncelleme dosyalarını sildim kurtuldum. Sonuç tam 1.5 saatlik zaman kaybıyla güncelleme yaptım ama yeni ne gelmiş ne düzelmiş farkedemedim. Hafıza kartını cihazın derinliklerine saklayan Çinlilere selam olsun byee

madmax50 link' Alıntı:
Yavuz hocam benim güncelleme tam bir işkenceye dönüştü. Cihazın güncellenmesi için sökülmesi gerekiyormuş.

Verdiğin dosyaları usb'ye atarak sd karta cihazın explorerı ile kopyaladım. MCU menüsüne girmeme rağmen güncellemeyi görmedi cihaz. Sonrasında cihaz yeniden açılınca güncelleme başladı ve bitti AMA ekranda kartı çıkarın ve resetleyin diyordu. Resetleyince yine güncelleme başlıyor ve bu sürekli tekrarlanıyordu. Güncelleme dosyalarını silmek için tek çözüm hafıza kartını çıkarmaktan geçiyormuş. İyi de hafıza kartı arkada nasıl çıkaracaktım. Neyse konsolu söktüm ve ekranı çıkardım al sana bir sürpriz daha kart girişi yok. Navimasterı aradım kartın ekranın arkasındaki kapağı söküp, devre kartını çıkartarak ulaşabilirsiniz cevabını aldım. Ben böyle bir olay görmedim. Cihazın arka kapağını tam 8 vida sökerek açtım. Sonra devre kartından 6 vida söküp 2 flexi çıkararak sonunda hafıza kartını gördüm :D Adamlar işlemcinin yanına resmen gizlemişler. Kartı çıkarıp içindeki güncelleme dosyalarını sildim kurtuldum. Sonuç tam 1.5 saatlik zaman kaybıyla güncelleme yaptım ama yeni ne gelmiş ne düzelmiş farkedemedim. Hafıza kartını cihazın derinliklerine saklayan ևinlilere selam olsun byee
şimdi bişey diyecektim olmayacak. ne akla hizmet kartı cihazın derinliklerine saklamışlar anlamadım  evil_Chamaillerie

Geri