Yavuz hocam benim güncelleme tam bir işkenceye dönüştü. Cihazın güncellenmesi için sökülmesi gerekiyormuş.
Verdiğin dosyaları usb'ye atarak sd karta cihazın explorerı ile kopyaladım. MCU menüsüne girmeme rağmen güncellemeyi görmedi cihaz. Sonrasında cihaz yeniden açılınca güncelleme başladı ve bitti AMA ekranda kartı çıkarın ve resetleyin diyordu. Resetleyince yine güncelleme başlıyor ve bu sürekli tekrarlanıyordu. Güncelleme dosyalarını silmek için tek çözüm hafıza kartını çıkarmaktan geçiyormuş. İyi de hafıza kartı arkada nasıl çıkaracaktım. Neyse konsolu söktüm ve ekranı çıkardım al sana bir sürpriz daha kart girişi yok. Navimasterı aradım kartın ekranın arkasındaki kapağı söküp, devre kartını çıkartarak ulaşabilirsiniz cevabını aldım. Ben böyle bir olay görmedim. Cihazın arka kapağını tam 8 vida sökerek açtım. Sonra devre kartından 6 vida söküp 2 flexi çıkararak sonunda hafıza kartını gördüm

Adamlar işlemcinin yanına resmen gizlemişler. Kartı çıkarıp içindeki güncelleme dosyalarını sildim kurtuldum. Sonuç tam 1.5 saatlik zaman kaybıyla güncelleme yaptım ama yeni ne gelmiş ne düzelmiş farkedemedim. Hafıza kartını cihazın derinliklerine saklayan Öinlilere selam olsun byee