Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Cinlilerde opel gibi maliyet dusurme politikasi uygulamis,karti en maliyetsiz yere koymuslar 005hihih

Ynt: Ynt: Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

.

sallierim link' Alıntı:
Arkadaşlar ortalama fiyatları ne oluyor bu navinin?Ben almak istersem ürün + montaj ne kadara gelir?

serivislerde 1400 - 2000 tl gibi bir fiyat istiyorlar navi+geri görüş kamerası+montaj, ama bu tamamen sizin pazarlığınıza bağlı yani bence bikaç yetkili servisden fiyat alın ve sonra gözünüze kestirdiğiniz servisin sorumlusu ile pazarlığa oturun, mesela ankara'da opis'de necvox'a 2200 dediler 1500 tl ye necvox takdırdım..

KaHiN link' Alıntı:
serivislerde 1400 - 2000 tl gibi bir fiyat istiyorlar navi+geri görüş kamerası+montaj, ama bu tamamen sizin pazarlığınıza bağlı yani bence bikaç yetkili servisden fiyat alın ve sonra gözünüze kestirdiğiniz servisin sorumlusu ile pazarlığa oturun, mesela ankara'da opis'de necvox'a 2200 dediler 1500 tl ye necvox takdırdım..
teşekkürler.750ye taktıranlar olmuş.kamera navimaster +montaja 850den yukarı vermek hata olur bence

sallierim link' Alıntı:
teşekkürler.750ye taktıranlar olmuş.kamera navimaster +montaja 850den yukarı vermek hata olur bence

Montaj dahil 850TL fiyatta bir değişiklik yok! Sadece forumumuza özel! Konya da bir başka arkadaşımız bu fiyata alamadı.. 1050TL ye mal oldu ona

KaHiN link' Alıntı:

Ne gerek var arkadaşlar bu fiyatları vermeye taktırın navimaster keyfinize bakın.

dreamofice link' Alıntı:
Ne gerek var arkadaşlar bu fiyatları vermeye taktırın navimaster keyfinize bakın.

Hacım sen 750 tlye montajla taktırmıstın özelden bı adres verebılırmısın

firstemperor link' Alıntı:
şöyle bir ilan gördüm navimaster marka ve ekran boyutunun 8" (inç) olduğu yazılmış. navimaster kullanan arkadaşlar ne dersiniz doğrumudur böyle bir model varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-astra-j-kasa-multimedya-oem-tv-navi-ful-kapinda-ode-106180055/detay

ben navimaster kullanıyorum,7inç olması lazım, bunlar çerçeveyide sayıyor anlaşılan, 8 inç şuana kadar görmedim..

Astra 7 insignia 8 inç

Geri