Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

8 inch olayı doğru ise iyiymiş, özellikleri de fena değil, fiyatı da uygun. Belki tek sorun garanti kapsamında kim yapacak veya garantiden çıkarır mı bu olay ki çıkarır.

firstemperor link' Alıntı:
şöyle bir ilan gördüm navimaster marka ve ekran boyutunun 8" (inç) olduğu yazılmış. navimaster kullanan arkadaşlar ne dersiniz doğrumudur böyle bir model varmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-astra-j-kasa-multimedya-oem-tv-navi-ful-kapinda-ode-106180055/detay

Bu linkteki satici ile ilgili hic iyi yorumlar yok nette

Aman diyeyim bulaşmayın bu adama.. Feci ilgisiz ürünün arkasında durmayan 2. Elci

Dun bende taktırdım navi cihazı yanlız soyle bırsey oldu bayıde bızım tek satır ekrana gore takılan navimasterlardan kalmamıştı banada baska bır model montaj yapıldı ve benım ana unıtede degıstı yanı mp3 falan dıreksıyondan calısıyor bluetooth tusları aktıf ses tek kelıme ıle mukkemllestı cıhaaz 4x45w guc berıyor bu cıhaaz gelınce arka ve on hoparlaorler ayrılıyor vs vs..Video cekıp yukleyecegım kısa zaman sonra lakın satıcının bır vıdeosunu buldum cıhazla alakalı gercı cok ayrınıya gırmemıs ben hepsını musaıt bır zamanda gostermek ısterım cıhaz navimaster ama Electrotain olarak geciyor menusu guzel renkler ıyı satıcını tanıtımı linki..:

Astra NM 7086 Navimaster Astra J Navigasyon Multimedya

Videoyu şöyle bir inceledim iyi bir şeye benziyor sanki ama navimasterden cyclon dan ne farkı var ki? 7 inch mi android mi, kim satıyor, kim takıyor fiyat nedir bilgi verebilecek misiniz?

merhabalar astra j hb aracımı yeni aldım bluetoth sorunu yaşıyorum iphone telefonumu eşleştirdiğimde karşı tarafın sesi geliyor ama benim sesim karşıya gitmiyor

spitemre link' Alıntı:
Dun bende taktırdım navi cihazı yanlız soyle bırsey oldu bayıde bızım tek satır ekrana gore takılan navimasterlardan kalmamıştı banada baska bır model montaj yapıldı ve benım ana unıtede degıstı yanı mp3 falan dıreksıyondan calısıyor bluetooth tusları aktıf ses tek kelıme ıle mukkemllestı cıhaaz 4x45w guc berıyor bu cıhaaz gelınce arka ve on hoparlaorler ayrılıyor vs vs..Video cekıp yukleyecegım kısa zaman sonra lakın satıcının bır vıdeosunu buldum cıhazla alakalı gercı cok ayrınıya gırmemıs ben hepsını musaıt bır zamanda gostermek ısterım cıhaz navimaster ama Electrotain olarak geciyor menusu guzel renkler ıyı satıcını tanıtımı linki..:

Astra NM 7086 Navimaster Astra J Navigasyon Multimedya
Emre hayırlı olsun . Videoda çok iyi olduğu görünüyor. Tüm direksiyon tuslarinin çalışması ve ve hangi kapı açık uyarısının ekranda çıkması cihazı farklı gostermis bunu editionda da gösterebiliyormu klima fan durumunu da gösteriyor mu edition da? Nerden kaça aldın Yavuzun aldığı yerdenmi aldın?

Ekran kalitesi bana cok iyi gibi gelmedi.
Belkide cekilen videodan dolayidir.

firstemperor link' Alıntı:
Emre hayırlı olsun . Videoda çok iyi olduğu görünüyor. Tüm direksiyon tuslarinin çalışması ve ve hangi kapı açık uyarısının ekranda çıkması cihazı farklı gostermis bunu editionda da gösterebiliyormu klima fan durumunu da gösteriyor mu edition da? Nerden kaça aldın Yavuzun aldığı yerdenmi aldın?

Aynen Sinan tesekkurler buarada cihazcok iyi masallah direksiyon tuslri aktif mp3 olsun bluetooth olsun herseyi gecisi cok rahat ypyrsun tuslardan aracin kapilari bagaj falan acilinca gosteriyor ve eb bombasi bizim analogklima oldu dijital gibi kademeri ile hangi tusa bastigin super oldu yanii

BÜLENT link' Alıntı:
Ekran kalitesi bana cok iyi gibi gelmedi.
Belkide cekilen videodan dolayidir.

Abi kesinlikle videonun cekiminden ekran gayet iyi en kisa zamanda video ceker koyarim

Geri