Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

CALİBRA BG link' Alıntı:
yaaa yavuz bu memlekette başka oğretmen yokmu habıre senı oraya buraya gorevlendırıyorlar bıde lph demişken smıtın ana bağlantı cıvatalrından mı bahsedıyorsun eğer onlarsa onların gavşemesı ımkansız gıbı bır şey yoksa usttekı kapaktan mı bahsedıyorsun

Sinan evet o ana bağlantı vidalarından bir tanesi düşmüş. Veya eleman tam sıkıştıramadı! Ben de anlamadım yarın arkadaşım oraya uygun cıvata ve vida takacak. Bu arada her ay nerden baksan 2 sınava görev çıkıyor. İstemiyorum desem de zorla sınava gidiyorum.

yavuzozkan link' Alıntı:
Sinan evet o ana bağlantı vidalarından bir tanesi düşmüş. Veya eleman tam sıkıştıramadı! Ben de anlamadım yarın arkadaşım oraya uygun cıvata ve vida takacak. Bu arada her ay nerden baksan 2 sınava görev çıkıyor. İstemiyorum desem de zorla sınava gidiyorum.
o cıvatayı ben elemanın bır yerıne artık  battle_Escrime ..... bu nedır yaa

Evet arkadaşlar harika bir haberle geldim.

Usb denemek için video ve mp3 arşivini attım. İlk mp3 ile birlikte şok geçirdim. Sanki başka bir sistem çalıştı :) Ses kalitesi inanılmaz iyileşti. Baslar, tizler, midler tamamen yerine oturdu şimdi. Ulan bu opel bize ne eziyet ediyormuş dedim. Normal cd'de mp3 dinliyordum, kristal bir ses alamadım, sürekli boğuk bir ses. Gittim HERTZ gibi 1. sınıf bir coaxiel aldım yine aynıydı. İşte şimdi istediğim kalitede ses yerine geldi. Şuan çok sevinçliyim. Verdiğim paralar helal hoş olsun. Arkadaşlar normal cd sürücde dinlediğiniz mp3'ler ve tracklarla cihaz üzerinden dinlediğiniz mp3'ler arasında dağlar kadar fark var.

Avi videoların hepsini açtı sorun yok.

Bir eksik daha buldum o da kendi müzik çaları üzerindeyken sadece ön paneldeki next-forward tuşları çalışıyor. Direksiyon üzerinden mp3 değiştirilemiyor.

Olsun varsın ben bu ses kalitesine şapka çıkarıyorum. Bu olaydan sonra şimdiye kadar neden aux üzerinden cihaz bağlamadım diye şaşırıyorum. Bu sistemin ilacı auxmuş.

usb ilacıdır aux zaten süper olacaktır :)

Hadi gözün aydın mustafa ! :) darısı benim başıma kardeşim

Açılış ekranı ve duvar kağıdına şunu koydum;

8x9h.jpg

şimdi igonun 2009 model haritasını güncelleme zamanı. Yeni bir harita bulup atacağız cihaza. Birde bu cihazı kullanan arkadaşlara sorum var. Şimdi kendi müzik çalarında mp3 değişimi paneldeki tuşlarla yapılabiliyor ama direksiyondan değişmiyor. Mantıken direksiyon üzerinden de değişmesi lazım. Sizde durum nedir?

Arka kamera parlaklık ayarından bahsedilmişti bu ayarı bulamadım.

Musatafa hayırlı olsun kardesım Yavuz dan once verdın coskuyu ses olayına sevındım usb olayında kalıte varsa olay bıtmıstır bence ayrıca dırekısyondakı tuslarla da mantıken mp3 un degısmesı gerekır satıcı ıle gorusme fırsatın oldumu hıc?

spitemre link' Alıntı:
Musatafa hayırlı olsun kardesım Yavuz dan once verdın coskuyu ses olayına sevındım usb olayında kalıte varsa olay bıtmıstır bence ayrıca dırekısyondakı tuslarla da mantıken mp3 un degısmesı gerekır satıcı ıle gorusme fırsatın oldumu hıc?

Satıcı ile görüşmedim ama teknik bir neden dolayı kullanılamıyor. Benim montajla alakası olduğunu sanmıyorum zira radyoda direksiyon kontrolleri sorunsuz.

Helal olsun arkadaslar ne becerıklı adamlarsınız montajı falan kendınız yapıyorsunuz özendım valla!

Yavuz bülent beyde igo güncel sürüm linki var. 2013 3. harita güncellemesi ile geliyor. Ben harita dosyalarını sd'ye kopyalayıp güncelledim. Bülent beyin verdiği igoyu çalıştırdım ama ilk açılışta daha yavaş açılıyor. Eski versiyonla devam edeceğim.

Geri