- Konuyu Başlatan
Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları
Musafa bagajdaki plastik aksamı söktük! Sonra el yordamı ve teleskop haline getirdiğimiz bakır çubuğa kamera kablosunu sarıp aradan kablosunu geçirdik. Elektrik kablosunu sol taraftan çektik. Bagaj kapağının sağ tarafında geri vites olmasına rağmen kablolar soldan çıktı! Siyah kırmızı kablolar geri vites kamerasını bağladığımız kablolar.
Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Eğer detaylı bilgi istersen cep gönder arayayım!
madmax50 link' Alıntı:Yavuz geçmiş olsun dyeceğim ama bitmemişNeyse işin zorunu halletmişsiniz. Geri röüş kamerası için geri vites lambasından almanız gereken elektrik kablosunu aradınız sanırım
ah hocam keşke söyleseydim dün akşam hiç aklıma gelmedi. Ben o kabloyu park sensörü için 2 saatte bulmuştum. Sol kısımdaki bölmenin ordan geçiyordu iğne batırarak bulmuştum.
Abi bana kamera kablosunun sol alt köşeden nasıl geçirdiğinize dair bilgi lazım. Bunu yapabileceğimi düşünürsem montajı kendim yaparım. O soldaki plastiği çıkarttınızmı kabloyu çekmek için yoksa kenarını esnetip arasınamı soktunuz. Gövde montajı değilde kamera kablosunun arka kısma geçişi konusunda detaylı bilgi verirsen sevinirim.
Selamlar...
Ekleme: Sanırım geri vitesten kabloyu sağ üstten aldınız yanılıyormuyum?
Musafa bagajdaki plastik aksamı söktük! Sonra el yordamı ve teleskop haline getirdiğimiz bakır çubuğa kamera kablosunu sarıp aradan kablosunu geçirdik. Elektrik kablosunu sol taraftan çektik. Bagaj kapağının sağ tarafında geri vites olmasına rağmen kablolar soldan çıktı! Siyah kırmızı kablolar geri vites kamerasını bağladığımız kablolar.
Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Eğer detaylı bilgi istersen cep gönder arayayım!