Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

denizcetin link' Alıntı:
cd400 ün usb sinden dinlediğim mp3 ses kalitesiyle, navimasterin torpidosundaki usb den dinlediğim ses kalitesi arasında fark var..

Çok güzel haber Deniz bey. Emin olamadğım tek konu ses çıkış gücü. Önlere hertz coaxiel taktım ama orjinal cd300 60w rms'lik bu kolonları tam besleyemiyor.

yalnız aldığın 60W rms lik coxiallerin değeri yüksek, navigasyondanda tam randıman almayabilirsin..

CALİBRA BG link' Alıntı:
can ben bıraz doğrucu davutumdur orjnalı neyse onu ısterım  dvd okadar onemlı bışey tabıkı
cihazın orjinali böyle satılıyor zaten. Yavuz önceki yazılarında böyle olduğunu yazmıştı sanırım

denizcetin link' Alıntı:
cd400 ün usb sinden dinlediğim mp3 ses kalitesiyle, navimasterin torpidosundaki usb den dinlediğim ses kalitesi arasında fark var..
sport still paketli birine onerirmisin bu naviyi , aracimizin uzerinde bluetooth usb falan vat bunlar ifin para odedik naviyi takiinca orjinallikleri kayboluyor mu? Senin aracinda garantisi devam ediyor bu konuyu takmiyor musun?

denizcetin link' Alıntı:
yalnız aldığın 60W rms lik coxiallerin değeri yüksek, navigasyondanda tam randıman almayabilirsin..
Farkındayım ama yüksek ses beklemiyorum Orta seviyenin üzerinde ses açmam. Yine de cd300 yetersiz geldi. Amfi ile de uğraşmak istemiyorum, ordan burdan kablo çekilecek vs.

Arkadaş firmalar neden böyle ciddiyetsiz?

Cihazı 31 Aralık günü aldım, o gün kargo saat 14'e kadar geliyor bugün veremeyiz ama Perşembe kargoya verelim dediler. Bugün sabah aradım yetkiliyi dün kargoya verildi dedi. Bende öğleden sonraki programımı iptal edip cihazın montajına ayırayım dedim. Öğleden sonra kargo takip numarası istedim büroya geçince veririm dedi telefonda.
Şimdi arıyorlar ve dün çok karışıktı burası kargoya verilmemiş bugün verdik denildi. Neyse birkaç gün önemli değil de insanlar işini ona göre ayarlıyor. Emin olmadığın kargoya neden verildi dersiniz. Neyse firma ürün siparişinde sınıfta kaldı ama cihaz iyidir umarım.

mustafa senın yaptığın iş mı şimdı bende 4 gözle senı yada yavuzu bekliyordum bu cıhaz nerden ıstanbuldan mı geliyor ankarada yokmuydu bu cihazdan

CALİBRA BG link' Alıntı:
mustafa senın yaptığın iş mı şimdı bende 4 gözle senı yada yavuzu bekliyordum bu cıhaz nerden ıstanbuldan mı geliyor ankarada yokmuydu bu cihazdan

Ben bir iş yapmadım :) İstanbuldan geliyor. Artık Yavuz akşam fotoğraflarla gelir buraya.

Yavuz herkes senı beklıyor valla tak sunu bıran once kıvrandırma bızı  greatt

Birçok firma kargo konusunda çok özensiz, neyse geç olsun güç olmasın diyelim ve merakla montaj resimlerini beklemeye devam edelim. (:

Geri