Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

CALİBRA BG link' Alıntı:
yavuz burda ekık bırşeyler var hanı tuş takımının arkassındakı mekanızma yok o nerde  cd sürücüsünden bahsedıyorum

CD sürücüsü yok Sinan! Onun yerine DVD VCD player ayrı olarak Torpido ya monte edilecek! Onu kargo da eklemeyi unutmuş eleman o da en kısa zamanda elimde olacak ! şu sistem bile benim işimi görüyor.

yavuzozkan link' Alıntı:
CD sürücüsü yok Sinan! Onun yerine DVD VCD player ayrı olarak Torpido ya monte edilecek! Onu kargo da eklemeyi unutmuş eleman o da en kısa zamanda elimde olacak ! şu sistem bile benim işimi görüyor.
senı benı anlamdın galıba  ckutunun ıcınde ekran ve tuş takımının arkasındaki cıhazda çıkması lazım oda değışıyor ben navıgold markayı ıncelemiştım kutuyu açtığımda oda vardı ıcınde ama bunda neden cıkımıyor yanlış bırşeyler var harıcı bır yere takılmaması gerekıyor

Çok farklı bu ürün diğerleriyle. Alt taraftaki ünitenin değişmesine gerek yok bu üründe! Direk sistem ekranın arkasında! CD 300 ün alt ünitesi kullanılabiliyor. Bunun yanında tüm tuşları da eksiksiz kullanıldığı gibi ek özellikler de geliyor. Bluetooth gibi. Dvd ve vcd için ise zaten USB girişi var oraya 1tbyte a kadar harici bellek takılabiliyor! Yok USB den istemem dersen de torpidoya dvd ve vcd okuyucu ekleniyor! Oradan kullanılıyor!

yavuzozkan link' Alıntı:
ևok farklı bu ürün diğerleriyle. Alt taraftaki ünitenin değişmesine gerek yok bu üründe! Direk sistem ekranın arkasında! CD 300 ün alt ünitesi kullanılabiliyor. Bunun yanında tüm tuşları da eksiksiz kullanıldığı gibi ek özellikler de geliyor. Bluetooth gibi. Dvd ve vcd için ise zaten USB girişi var oraya 1tbyte a kadar harici bellek takılabiliyor! Yok USB den istemem dersen de torpidoya dvd ve vcd okuyucu ekleniyor! Oradan kullanılıyor!
ben orjınal cd lar yerını kullanamadıktan sonra torpıdoda kı cıhazı ne yapayım zaten ufak torpıdosu  var

CALİBRA BG link' Alıntı:
ben orjınal cd lar yerını kullanamadıktan sonra torpıdoda kı cıhazı ne yapayım zaten ufak torpıdosu  var

Anlayamadım

Yavuz hayırlı olsun, bizi de gaza getiriyorsun ha. ((:

yavuzozkan link' Alıntı:
şöyle anlatayım sen şımdı ekranı değıştırdın  sonra bır tane DVD formatında bır cd taktın pekı o orjınal cd surucusu o DVD formatındakı programı destekleyecekmı onu anlatmaya çalışıyorum

GNSpower link' Alıntı:
Yavuz hayırlı olsun, bizi de gaza getiriyorsun ha. ((:

Dur hacım hemen gaza gelme :) daha montaj yapmadık! Diğerlerinden çok farklı bir ürün! Montajdan sonra düşünün..

Ben bile yorumlardan sonra demoralize oldum diyebilirim.

CALİBRA BG link' Alıntı:
şöyle anlatayım sen şımdı ekranı değıştırdın  sonra bır tane DVD formatında bır cd taktın pekı o orjınal cd surucusu o DVD formatındakı programı destekleyecekmı onu anlatmaya çalışıyorum

Valla ben arabada alıp bir dvd izlemeyeceğim için benim için yeterli! Ha çok izlemek istersem dvd sürücüsü var onu da monte ederim ondan izlerim.. şuan için vcd veya dvd izlemek istiyorsam USB ye bir değil 50 filmi atarım oradan izlerim daha basit olur hatta şöyle bluray dvd yi convertlerim mp4 olarak cam gibi izlerim.

Geri