Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

CALİBRA BG link' Alıntı:
şöyle anlatayım sen şımdı ekranı değıştırdın  sonra bır tane DVD formatında bır cd taktın pekı o orjınal cd surucusu o DVD formatındakı programı destekleyecekmı onu anlatmaya çalışıyorum

usb varken dvd'yi neden kullanacağız? bende montaj yaptırmayacağım torpidoya. Eski cd sürücü yerine kalsın.

yavuzozkan link' Alıntı:
Valla ben arabada alıp bir dvd izlemeyeceğim için benim için yeterli! Ha çok izlemek istersem dvd sürücüsü var onu da monte ederim ondan izlerim.. şuan için vcd veya dvd izlemek istiyorsam USB ye bir değil 50 filmi atarım oradan izlerim daha basit olur hatta şöyle bluray dvd yi convertlerim mp4 olarak cam gibi izlerim.
yavuz DVD ızleyeceksın dıye bır kaıde yok ama cıhazı almışken onunda ıcınden çıkması lazım  ben sadece onun ıcın şaşırdım nıye çıkmadı dıye  her neyse yarın akşama saat başlıcam dedın 6 gıbı mı neydı sen daha once başla bu işe senı yarın aksama sabırsızlıkla bekleyeceğım .ha bıde dığer cıhaz gelınce onun da fotolarını koymayı unutma o cıhazı ben merak ettım şimdı

Yavuz çok  thnxx . Cihazın böyle olduğundan daha önce bahsetmistin sanırım. Bence de dvd çok önemli değil olmasa da olur usb yetiyor artık.

firstemperor link' Alıntı:
Yavuz çok  thnxx . Cihazın böyle olduğundan daha önce bahsetmistin sanırım. Bence de dvd çok önemli değil olmasa da olur usb yetiyor artık.
can ben bıraz doğrucu davutumdur orjnalı neyse onu ısterım  dvd okadar onemlı bışey tabıkı

Yarın saat 9 dan 16:30 a kadar 8 saat dersim var sonrasında 18:00 e kadar nöbetçiyim :( o yüzden saat 18:00 da başlayacağız.

Sinan ben ürünü daha ilk tanıtırken bu durumda olduğunu söyledim. Şaşıracak bir durum değil. Hatta hoşuma da gitti böyle olması :) raca fazla müdahalede bulunmuyacağım böylelikle. Sadece ekran ve geri görüş kamerası bir de gps ve analog anten takılacak. Sabırsızlıkla ürünün montajını ben de bekliyorum.

sinan bende jantları sattığımdan beri navimaster kullanıyorum, ekranla gelen cd okuyucu yok, eski ekran çıkartılıyor, yerine 7 inçlik ekran takılıyor ve orjinal cd-rom okuyucusuna bağlantılar yapılıyor, torpidoda da 1 tane usb girişi oluyor,orjinal cd sürücüsüde yerinde kaldığı içinde cd400 veya cd300 ün menüsüde aktif oluyor.. yani ekranda 2 menü görüyorsun..

Navimaster kullandığını bilmiyordum Deniz. Nasıl memnun musun?

çok memnunum iyikide navimaster almışım diyorum,arayüzü ve menüsü çok iyi ve kolay,geri görüş kamerasında gece parlaklığı ayarı var,aklıma ilk gelenler bunlar çok kurcalama fırsatım olmadı internet ayarları falan var,genelde  usb ye yüklediğim videoları izliyorum,ses kalitesi eskiye oranla daha iyi çalıyor..

denizcetin link' Alıntı:
çok memnunum iyikide navimaster almışım diyorum,arayüzü ve menüsü çok iyi ve kolay,geri görüş kamerasında gece parlaklığı ayarı var,aklıma ilk gelenler bunlar çok kurcalama fırsatım olmadı internet ayarları falan var,genelde  usb ye yüklediğim videoları izliyorum,ses kalitesi eskiye oranla daha iyi çalıyor..

Birçok kişi ses kalitesini merak ediyor, umarım orjinal sistemden daha iyidir. Navimaster çıkışı 4x55w olarak geçiyor. Eski sistem çıkışını bilen var mı? Yavuz böyle giderse ben senden önce taktıracağım. ֖ğleden sonra 14-17 arası müsait olacağım montaj için. şu kamera işi olmasa 1 saat sürmez takmam ama kamera nerden nasıl geçecek bunları bilmiyorum acaba diyorum senimi beklesem.

cd400 ün usb sinden dinlediğim mp3 ses kalitesiyle, navimasterin torpidosundaki usb den dinlediğim ses kalitesi arasında fark var..

Geri