Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları
Yavuz noldu navi gelmedimi daha?
Yavuz noldu navi gelmedimi daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavuzozkan link' Alıntı:Navi daha şimdi geldi! Ürünü yarın kendim monte edeceğim hayırlısı bakalım neler yapacaz görecem!
Bari kutu cihaz ve içinden çıkan malzemelerin fotosunu kayaydın iyiydi 011zaayavuzozkan link' Alıntı:Navi daha şimdi geldi! Ürünü yarın kendim monte edeceğim hayırlısı bakalım neler yapacaz görecem!
Yavuz eski ekran sokulmemesi daha iyi neden dersen.yavuzozkan link' Alıntı:Abi o iki satır ekran dediğm gibi sökülüyor ve bir kenara atılıyor. Oraya Navimaster kendi donanımını takıyor. Diğer markalarda bu farklı! Diğer donanımlar eski ekranın üzerine kendi donanımlarını monter ediyorlar.
Hadi kolay gelsin yavuz.yavuzozkan link' Alıntı:Valla Bülent abi takınca görecez bakalım.
Video çektim şuan yükleniyor youtube a (paket içeriği) detaylı değil ama görsel olarak bilgi verir.
Arka kamera için geri cites lambasından elektrik almamız gerekecek. Çok samimi bir arkadaşımla yarın akşam 6 da ile başlayacağız artık saat kaçta biter bilmem. Arkadaşımın servisinde yapacağız VW servisidir kendisi. Tecrübelerimizi sınayacağız. Bu arada tahminen 3 saat sürecek video yerine fotoğraflarla anlatacağım size!