Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

yavuzozkan link' Alıntı:
Neyse üründe bir versiyon hatası varmış bana denk geldi :( neyse ilgili arkadaşlar hemde çok. Hemen başka bir ürünü test edip bana gönderecekler sağolsunlar ve ondan sonra bakacaz video işlerine

Arkadan ses gelmesi bundanmıymış yavuz? Bende ön konsoldan mp3 değiştirildiğini söyledim Serkan beye o da nasıl olduğunu bilmiyor  :)

Evet malesef navinin arkasından hem de araçtan aynı sesin gelmesinin nedeni buymuş! Benim aracın sistem bilgileri aşağıdaki gibi bir bakıp sen de paylaşır mısın?

yavuzozkan link' Alıntı:
Evet malesef navinin arkasından hem de araçtan aynı sesin gelmesinin nedeni buymuş! Benim aracın sistem bilgileri aşağıdaki gibi bir bakıp sen de paylaşır mısın?
vasazy7u.jpg

Özkaymak Opel de artık Astra j - Astra H- Mokka- Insignia - Corsa araçlara Navimaster takacak! Bugün ürünü test ettiler ve baya beğendiler.

yavuzozkan link' Alıntı:
֖zkaymak Opel de artık Astra j - Astra H- Mokka- Insignia - Corsa araçlara Navimaster takacak! Bugün ürünü test ettiler ve baya beğendiler.
senın urunu mu kurcaladılar yavuz  ozkaymak konyada mı

Evet Sinan. Ürünün şahane olduğunu söylüyordum hep 2 adam baya bir kurcaladı yarım saat bilgi verdim okeylendi. Nasipse haftaya işlemler tamam.

Çıkışta da bir sedan edition sahibi bir arkadaşa incelettim onun da baya hoşuna gitti o da montaj anlaşmayı bekliyor :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Evet Sinan. Ürünün şahane olduğunu söylüyordum hep 2 adam baya bir kurcaladı yarım saat bilgi verdim okeylendi. Nasipse haftaya işlemler tamam.

Çıkışta da bir sedan edition sahibi bir arkadaşa incelettim onun da baya hoşuna gitti o da montaj anlaşmayı bekliyor :)
nasıpse derkn ben anlamadım ne anlaşması yapılacak

arkadaşım bu cihazın rami 128 mb mı?

CALİBRA BG link' Alıntı:
nasıpse derkn ben anlamadım ne anlaşması yapılacak

Artık sadece necvox montajı değil navimaster da yapılacak servis garantisinde

sohayli link' Alıntı:
arkadaşım bu cihazın rami 128 mb mı?

Sistem bilgilerinde yazdığı gibi

Geri