• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

AstRaTurBo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ben Astra J Sedan 1.4 T A.S 5vites 5500 devir 224 vurdum devam edecektim ama yol musaait degildi.  (100-224  50sn cikti)

(Yazarken lutfen motoru da yazin )

Ynt: Astra J ile en son yaptiginiz Hiz

Astra J Hb 1.3 Cdti 195km yptım.3kişi klima açık (auto mod). Çeşme otoyolu

1.3 4 kisi klima acik bolu otobani 197. 1.3 motoru 11 aydir kullaniorm ve  araba gitmiyor falan yorumlarina su an guluyorum, bu motorun tek sikintisi aracta 4 kisi varsa ve klima aciksa ara hizlanmalari kotu oluyor yani sollama riskli oluyor

astra 1.3 dızel sokeye gelmeden rampa asagı salıverdım ve 214 e kadar gordu ılk defa araba nasıl gordu bende anlamadım uc kısıydık arabada .)

239 gördüm  steeringwheel

O simdi asker link' Alıntı:
239 gördüm  steeringwheel

MasAllah, Arac otomatikmi ? motorda modifiye varmi ?

1.3 dizel 180 bastı babam ama yeniydi daha basmadı.Ben 4.vitesde 160 gördüm 4200devirde daha da tam gaz değildim :)

1.6T A.S bende çeşme yolunda 241'i gördüm araç daha da giderdi ama ben tırstım :) Eylülde tekrar çeşmeye gidiyorum arabada tek ve yolu boş bulursam bu sefer 250 yi zorlucam bakalım :)

aracta 4 yetiskin ve full bagaj 210 ve daha da istiyordu  greatt gerek yok zaten yaptıgımada pişman oldum
bu basmalar ii deil bence aracı cok sıkıstırıyor ve zorluyor bakın sanzımanımdan yag kacırma olmus

Araçta tekken Bursa Demirtaş viyadüğü çıkışındaki eğimde kısa denilebilecek sürede ve kısa süreliğine 240 a çıktım. Motor 1.4 yazılımlı yaklaşık 170 Hp

Geri