Astra j için dvd navigasyon tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birol-58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

birol-58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar. Astra sedan 2012 aracıma Dvd navigasyon sistemi taktırmak istiyorum. 1- 2 haftadır araştırıyorum fakat henüz karar veremedim. Servis necvox takıyor en son 3 araç için 1700 tl olur dediler. Deneyimli olan arkadaşlarımız görüşlerini belirtirse sevinirim. Teşekkürler.

Ynt: Astra j için dvd navigasyon tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

birol-58 link' Alıntı:
Selamlar. Astra sedan 2012 aracıma Dvd navigasyon sistemi taktırmak istiyorum. 1- 2 haftadır araştırıyorum fakat henüz karar veremedim. Servis necvox takıyor en son 3 araç için 1700 tl olur dediler. Deneyimli olan arkadaşlarımız görüşlerini belirtirse sevinirim. Teşekkürler.

Necvox tavsiye ederim. 9833 HD kullanıyorum ben :)

Hocam hangi şehirde kaç tl ye taktırdınız.

birol-58 link' Alıntı:
Hocam hangi şehirde kaç tl ye taktırdınız.

Ankara - OPAL serviste aracı almadan önce yapmıştım pazarlığını. Yanlış hatırlamıyorsam 1700 Küsür TL olması lazım...

Ynt: Ynt: Ynt: Astra j için dvd navigasyon tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

mucahitduran link' Alıntı:
Necvox tavsiye ederim. 9833 HD kullanıyorum ben :)
Katılıyorum bendede aynısı var gayet iyi

Ynt:

İstanbul Odak'ta 1600e taktırdım araçı alırken

Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Servise modelini ve son fiyatını sorup analaşabilirsem bende aranıza katılırım :)

Ynt:

Kerim12can link' Alıntı:
İstanbul Odak'ta 1600e taktırdım araçı alırken
hemşom resimlerini atarsan sevinirim. ben daha çok bluetoth ve navigasyonu kullanacağım, blutetoth sistemi nasıl, ses seviyesi falan konuşurken karşı tarafın duymasınaa herhangi bir sıkıntı falan var mı ?

Ynt:

Seste sorun yok mikrofonu tam aynanın arkasına sabitliyorlar ses rahat gidip geliyor bir sıkıntı yok bence.

Bluetooth ile hem telefon görüşmesi hem de telefondan müzik çalma olayı çok net. Kaliteli ses veriyor :)

Geri