Astra J 2012 değişiklikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Swift
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra 2012 değişiklikleri

cosmodan birşey çıkarmasınlar kırpmasınlar ben kırpacam onları yoksa.

Swift link' Alıntı:
Asıl değişiklik :) hükümet tarafından geliyor bence. Cari açık dizginlenemiyor, o nedenle seçimden sonra ÖTV artışı olması çok yüksek olasılık. (en azından belli motor hacim aralıklarına).

- bu biraz iddaa lı olmadı mı?
eskiden olduğu gibi geçen sene alınan arabaların,
1-2 sene sonra fiyatını ikiye katladığı zamanları andım...
doların - euronun fiyatını ikiye katlayıp durduğu zamanları,
1 liranın faizde 2 lira olup çıktığı zamanlar geldi aklıma....

esas cari açık onlardı.....
çok şükür artık o zamanlar geride kaldı...
çok fazla bi artış olmayacaktır benim tahminim...

ama sizin bilipte benim bilmediğim bir şeyler varsa ortada, onu bilemeyeceğim :)

Kelimeler sanki biraz iddialı olmuş gibi, haklısınız.

Benim yaptığım sadece geçmiş verilere ve devletimizin alışkanlıklarına bakarak bir tahmin yapmak. Ekonomiden falan pek bir şikayetim yok aslına bakarsanız. Yalnız ekonomi biraz ısındı, ithal ürün tüketimi kaynaklı cari açık biraz baş kaldırmaya başlayınca KKDF artışı, munzam karşılıkların artırılması gibi tedbirler alındı ama fayda etmedi. Oto satışları yılbaşından bu yana geçen yıla göre %50-60 kadar artmış. Buna dur demek için seçimden sonra "al sana" denip ötvnin artırılması pek muhtemel bence. Olmasa iyi olur tabii.

Bu arada, elektriğe, doğal gaza vb uzun zamandır gram artış yok farkındaysanız. Bana kalırsa bunlara da belli oranda zam gelecek. Bir sonraki seçime bir kaç sene var, biraz zam/vergiden zarar gelmez :)

SD kart kullanılmasının nedeni harita bilgilerinin SD karttan alışverişini sağlamak olabilir. Böylece daha ayrıntılı haritalara sahip olunabilecek. Veya tüm Avrupa haritalari gibi.

Unutmadan... Opel'in huyudur... Her sene aksesuardan kırpar. Eklediği nadirdir.

İlk kez Opel aldım bu huyunu bilmiyordum; Ford da bazen birşeyler eksiltip farklı birşeyler ilave ederdi.

Ynt: Astra J 2012 değişiklikleri

Cosmolar aynı kaldı.
Dığer paketlerı bilemiyorum.Birde Cd500 Nav sistemi CD600 olarak değiştirildi.Tek farkı SD KArt okuyucusu.İnşallah birde formatları değiştirilerde :) Avi mpeg falanda oynatır :)

Sportta ne değişiklikle var resmi olarak? Türkiye için. İlk mesajdaki değişiklikler Türkiye'ye gelen modellerde de aynı şekilde mi uygulanmış?

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Cosmolar aynı kaldı.
Dığer paketlerı bilemiyorum.Birde Cd500 Nav sistemi CD600 olarak değiştirildi.Tek farkı SD KArt okuyucusu.İnşallah birde formatları değiştirilerde :) Avi mpeg falanda oynatır :)

http://www.bosch-presse.de/presseforum/details.htm?txtID=5080&tk_id=110&&locale=en

Bu sayfada yeni navigasyon sistemi hakkında bilgiler var.Maalesef farklı dosya formatı görünmüyor.
Navigasyon yönlendirmeleri göstergelerin ortasındaki küçük ekranda görünecekmiş.

way be her sene donanım eksiltiyorlar. eger krom kaplamalı çıtaları sport donanımdan çıkarırlarsa satışları olumsuz etkilenir. sport'un krom çıtaları sonradan takılmıyor diye hanımı ikna etmiştim... 011zaa.. eger sportta krom çıtalar olmasaydı, hanım enjoyplusda ısrar ederdi..

Geri