• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J 1.6 Benzin Yağ Pompası ve Yağ Soğutucu Arızası

lav3n

Kayıtlı Kullanıcı
41-Kocaeli
Merhabalar, geçen yıl bu zamanlarda yağ soğutucu arızası yaşayıp değişim gerçekleştirmiştim, temizliğini vs. çok düzgün şekilde yaptırmıştım. Şuan tekrar aynı sorun var aracın su deposu yine tahin kıvamında. Ustam yağ pompasından da olabileceğini söyledi akabinde hem yağ soğutucu hem de yağ pompası değişicek sanırım. Yağ soğutucunun sadece contasının değişmesinin uzun ömürlü olmadığını duydum. Her yıl bu bitti şu bitti kronik kalmadı derken sürekli bir şeyler çıktı. Acaba Pecochip yaptırsam termostata biraz rahatlar mı bu sorunlar geçen ay külbütör kapağı da değiştirdim onun da contası 1 yıl önce değişmişti. Bu sorunlardan nasıl arındırırım aracı. Eksantrik dişlileri, termostat, katalizör, külbütor kapağı, devirdaim su pompası vs.vs. derken her kronik olan olucak şeyi değiştirdim. bunu unutmuşum gibi oldu. Önerileriniz nelerdir araç 102 bin km civarında lpg yok. 2 yıldır sahibiyim bakımlarını 9bin kmde bir yaptım 2 yıldır.

Geri