Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün arabayı kenara çekip anlık yakıt tüketimine baktım 1,6-1,9-2,1 arasında gidip geliyor, bir sıkıntı olduğu belli heralde.Aracım 22000 km'de.nanisa link' Alıntı:dızel araba ıyıdır ama sehır ıcıde bıraz devırlı kullanman gerekıyo yanı 2000 devırın altına ınmemen gerekıyo ınersende bu sefer partıkul fıltresı oluşan krumları yakamadığından dolayı bu sefer kafayı yemeğe başlıyor aracın kac km de
eforgin link' Alıntı:Bugün arabayı kenara çekip anlık yakıt tüketimine baktım 1,6-1,9-2,1 arasında gidip geliyor, bir sıkıntı olduğu belli heralde.Aracım 22000 km'de.
Tüketimlere hiç bakmamıştım ki ama bildiğim bir şey var aracı almış alalı bir türlü yakıtım düşmedi hep yüksekti.Hiçbir şekilde değerler düşmedi, bakımdan sonra da düşmedi..ozgun88 link' Alıntı:bence aracınızda büyük olasılıkla partikül birikimi yüksek ve bence PDF yaptırılması şart. servise giderseniz araca partikül temizliği yaptırırlar ama size tavsiyem aracı alır almaz rolantinizi kontrol edin, gözlem altında tutun.
birde geçmişe dair birkaç soru :
1) aracınızı ilk aldığınızda tüketim nasıldı?
2) servistekiler temizledik dedikten sonra rolantiniz kaçtı? son zamanlarda mı böylesine yüksek? ( dedikleri gibi hortum değişebilir )
çüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oha one benım tırda bıle bu kadar anlık yakıt olarak gostermıyor kesın turboda yada turbo hortumlarında kacak olabılır sen onu servıse ne zaman gostereceksıneforgin link' Alıntı:Bugün arabayı kenara çekip anlık yakıt tüketimine baktım 1,6-1,9-2,1 arasında gidip geliyor, bir sıkıntı olduğu belli heralde.Aracım 22000 km'de.
Defalarca söylememe rağmen geçiştirdiler hep , en son gittiğimde hallettik diyip bir daha olursa değişelim dediler, yarın arabayı götürüp kapılarına bırakıcam yoksa araba elimde kalıcak.Ben bu arabayla kışın ne yapıcam , heralde tüketim rekoru kırarım m34444nanisa link' Alıntı:çüüüüüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oha one benım tırda bıle bu kadar anlık yakıt olarak gostermıyor kesın turboda yada turbo hortumlarında kacak olabılır sen onu servıse ne zaman gostereceksın
eforgin link' Alıntı:Tüketimlere hiç bakmamıştım ki ama bildiğim bir şey var aracı almış alalı bir türlü yakıtım düşmedi hep yüksekti.Hiçbir şekilde değerler düşmedi, bakımdan sonra da düşmedi..
Hem öğretmenlik hem de esnaflık olunca inanın çok fazla uğraşamadım bu işle, ama 3-4 defa gittim her gittiğimde de 5-6 saat kaybım oldu ve boşu boşuna beklemiş oldum.Tek servis var düşmüşüz ellerine, en azından bu seneyi çıkarsam aracın değerini düşürmeden ,seneye bu araçtan kurtulucam nasip olursa..ozgun88 link' Alıntı:22000km iyi bile sabretmişsiniz bence de vakit kaybetmeyin hatta vaktiniz varsa başlarında bekleyin.inşallah en yakın zamanda tüketimim azaldı diye bir başlık açarsınızda bizde sizle beraber seviniriz ve problemin asıl nedenini öğreniriz
not: http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=8850.0 bu başlıktaki konu sahibi arkadaşımızda irtibata geçin isterseniz belki kendisi bir sonuca varabilmiştir son durumu yazmıyor
şimdi ben cokmerak ettım yarın aksama bızı burdan mutlaka haberdar et bakalım yıne ne kıvıracaklareforgin link' Alıntı:Defalarca söylememe rağmen geçiştirdiler hep , en son gittiğimde hallettik diyip bir daha olursa değişelim dediler, yarın arabayı götürüp kapılarına bırakıcam yoksa araba elimde kalıcak.Ben bu arabayla kışın ne yapıcam , heralde tüketim rekoru kırarım m34444
İnşallah güzel haberler vericem..nanisa link' Alıntı:şimdi ben cokmerak ettım yarın aksama bızı burdan mutlaka haberdar et bakalım yıne ne kıvıracaklar