Astra h yardimm lütfen...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ustalar neredesiniz bi yardım lütfen..

pek bilemiycem ama belki bi fikir verir diye benim aklıma baskı balata geldi.ilk başta hafif ses daha sonra titreme yapıyorlar.

tşk ederim fikir için sormakta fayda var..

Geçmiş olsun Gökhan. Sesin kaynağını bu şekilde tahmin etmek gerçekten zor. Her viteste (değişik hızlarda aynı motor devrinde) 2500 devirlerde yapıyorsa benim aklıma yakıt sistemi bile gelebilir. Bu ses başladıktan sonra çekiş düşüyor mu, aracın titreyen yerleri oluyor mu? Bu ses hem LPG hem de benzinde kullanımda da oluyor mu? Bunları da dene en azında kontrolunu yapacak ustaya yardımcı olur.

abi hiçbir çekiş düşüklüğü vs. yok.. hani böyle nasıl desem civata gevşemiş gibi bir zırıltı.. ve sağ ön taraftan geliyor. titreme yok teybin sesi azken duyulluyor ve sadeec 2500 devir dolaylarında ve araba zorlanmaya başladğında geliyor... geçen servise götürdüm yoğundu servis bidaha uğrayamadım

O zaman gevşeyen bir civatadan olabilir. Sorun o civatayı en kısa sürede bulmakta. Tecrübeli bir usta bu işi dinleyerek çözer.

haklısın abi.. servise kazıklanmadan nasıl hallederim onu düşünüyorum:)

Kayseri'nin havasını soluyup, suyunu içmiş, ekmeğini yemişsin. Bir kolayını bulursun. Kayseri'de kaliteli özel servis mutlaka vardır.

Kayseri'nin havasını soluyup, suyunu içmiş, ekmeğini yemişsin. Bir kolayını bulursun. Kayseri'de kaliteli özel servis mutlaka vardır.

bu enerjiyle başka bi yerde olsam kolay ama burda herkes kayserili:)

kardeşim vites halatından gelebilir o ses bende de benzer bi ses vardı vites halatı değişti ses kesildi

Geri