aratmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinifinda en iyi oldugu soylenen focus vectra kadar guven vermiyor..
vectra B'lerin yol tutuşu o kadarda iyi değildir. astra H'ı bilemiyorum. ama şu varki sonuçta daha küçük ve hafif bir araç. haliyle elektronik yardımcılar olmazsa daha kötü olduğu düşünülebilir. ama esp falan kurtarıyor işi.
Yakın bir arkadaşımda 2005 elegance astra h var(1.6 twinport, çift cam sunroof+ 17 alaşım jant, dunlop sürat lastikleri).Hatta aracı ben beğendim ve aldırdım.Araç harika gerçekten.İki aracıda test etmiş biri olarak vectranın zorlandığında önden kaydığını, astranın ise arkayı bıraktığını farkettim.Limitleri birbirine yakın olsada yüksek hızlarda kesinlikle vectra daha iyi.Astram olsaydıda bu görüşüm değişmezdi emin olun.Astranın iç mekanı vectraya nazaran daha dar ama biraz daha derli toplu duruyor.Süspansiyon konforları birbirine yakın olsada astranın süspansiyonu biraz daha yumuşak ve çok az farkla daha sessiz çalışıyor.Donanım olarak vectradan daha dolu bir araç.(koltuk ısıtma hariç) Ferahlık olarak ise vectra çok çok daha ferah bir araç.Bunda kapı boyu yükseklik farklarıda etken.Kullanılan malzeme açısından eskide olsa vectra daha iyi.Astranın plastik ve basit görünümlü orta konsolu bence çok itici.manuellerdeki vites koluda hoş değil bana göre.Bunun dışında easytronic yerine manuel öneririm zira hantal kalabiliyor çoğu zaman.