Astra H için otomatik kapı kilitlenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lucksoul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
L

lucksoul

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar H modellerinde aracı çalıştırıp yaklaşık 20 km hıza çıktıktan sonra arabanın kapıları otomatik olarak kilitleniyormuş. ( Alarmı olan araçlarda da bu tarz bir özellik olduğunu biliyorum. ) Bugün eniştemin astrası üstünde denedik ama olmadı. Kullanım klavuzunda araç içindeki kapı kilitleme tuşuna 3 sn kadar basılı tutunca aktif hale geçermiş. Fakat biz beceremedik. Bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.

galiba 2005 lerden sonra cıkanlarda bu özelliği kaldırmışlar.2005 yeni kasa astrası olan arkadaşım var onda bu özellik var.bende 2007 var ama o özellik yok

Ne kadar güzel özellik varsa kaldırıyor. Emniyet kemeri takılmadığında çıkan ses de kaldırılmış. Tamam kabul ediyorum sinir bir sesti ama adama "yeter" dedirttirip taktırtıyordu kemeri.:))

hakikatten bütün özellikleri kaldırdılar.
örneğin,, sunroof un uzaktan kumandadan kapanması yok, emniyet kemeri uyarısı yok(ki çok önemli bir özellikti.biz emniyet kemeri kullanmayı sevmeyen Türkler için şart bir özellikti)
zaten her zaman diyorum. opel astra h larda en kaliteli seri 2004-2005 modelleridir. işçilik şimdiki astra lara göre çok daha güzel. malzeme kalitesinde bile fark var. bunun yanında bu konuda olduğu gibi yazılım olarakta full araçlardı. katalogta ne varsa araçta mevcuttu(yazılım olarak). şu anda 2008 astra kullanıyorum, açık ve net diyorum, 2005 astra h ın kalitesini mumla arıyorum

Son düzenleme:
Haklısınız Selçuk bey. Ben de aynı fikirdeyim. Sadece arka farları hoşuma gitmiyordu. Şimdi karartılmış arka farlar daha şık duruyor.

vallahi arkadaşlar benim 2005 model yeni astra var ben öle bir özellik görmedim öle bişey yok ister 20 bas istersen 200 kapılar sen içerden kilit tuşuna basmadan kitlenmiyor...

Ne kadar güzel özellik varsa kaldırıyor. Emniyet kemeri takılmadığında çıkan ses de kaldırılmış. Tamam kabul ediyorum sinir bir sesti ama adama "yeter" dedirttirip taktırtıyordu kemeri.:))
Evet...Size aynen katılıyorum :good::)

merhaba arkadaşlar nefis bır konuya parmak basmışsınız bende neredeyse benım aracımda sorun var herhalde die düşünmeye başlamıştım. :D ama kullana klavuzuna göre böle bir özellik var iide o zaman sorun nerede ???

bende 2005 astra h sport cdti var bu özelikler bendede yok konuyu cok konustuk ve seviste cihaza baglayip aciyolarmis arkadasdlar öyle söyledi ama daha sormadim servise burda ugrasmiyorlar türkiyeye gelince halletcem siz bir sorun servise

Geri