Astra H hb cruise control

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar cruise control için şu mevcut kolu almak istiyorum.Fakat merak ettiğim birşey var.Bu debriyajdaki switch aracımda fabrika çıkışı mevcut mu ? kolun montajını ve beyinden aktif hale getirdikten sonra olay bitiyor mu ?

abi ilanın altını okudun mu ? 1.6 atmosferik benzinlilerle switch zorunludur diyor. o da benimki oluyor :(

abi ilanın altını okudun mu ? 1.6 atmosferik benzinlilerle switch zorunludur diyor. o da benimki oluyor :(

E artık alacaksın Çağrı napalım :D

fiyat güzel bence alıp Salih başkanda yapılabilir ;)

direk hakan abiye giderim valla :D

Adaş manuelde debriyaj müşürü şart. Anlıyorsan bi eğil bak bu gri parçayı görürsen ok görmezsen de dert değil zaten onu almasan çok bi indirim yapmaz herhalde :)
Kol+müşür montajı ve tech2 güncellemesi işlem bu kadar. Ha modelden modele değişiyor, bazı takolarda CC ledi olmayabiliyor aklında bulunsun.

Adaş manuelde debriyaj müşürü şart. Anlıyorsan bi eğil bak bu gri parçayı görürsen ok görmezsen de dert değil zaten onu almasan çok bi indirim yapmaz herhalde :)
Kol+müşür montajı ve tech2 güncellemesi işlem bu kadar. Ha modelden modele değişiyor, bazı takolarda CC ledi olmayabiliyor aklında bulunsun.

adaş şimdilik erteledim.yeni fotoları koyuyorum birazdan :D

Arkadaşlar bu işlemi Bursa'da yapabilecek birilerini arıyorum. Var mı bilgisi olan?

Dipnot bilgisi olarak Bursa Neskar parça:190TL işçilik:110 TL olarak yapıyor. Yurdumun esnafından fiyat araştırması içindeyim.

Geri