astra h gtc opc tampon ve panjur

selcukklc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Eki 2014
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
selam beyler gecen gun kaza yaptim on panjur ve on tampon pert. hazir almisken opc olsun diyorum. nerden bulabilirim ve de kac liradir ?

istanbuldayim
 
Sahibindende fiber olanları var 300-350 tl arası ama ben pek güvenemiyorum, asla orjinal gibi olmaz, orjinal opc alamıyosan bence fibere bulaşma.
 
İstanbul anadolu yakasında kartal da bir mağaza ben çok memnunum ürünlerinden insanlarından falan bir bak istersen http://www.eliftuning.com/Body-Kit-Spor-Panjur/Opel#.VPrL4fmsUZ9 emek veriyorlar ürünlere

Uğur sen Eliftuning de çalışan uğursun sanırsam, forumda ticari amaçlı reklam yasak. Eğer orada çalışıyorsan, ben çok memnunum falan yazman tamamen ticari etik açısından rezillik. Bu şekilde ticaret anlayışın ile eliftuning markasını zor duruma sokarsın.
 
Elif tuningi kotulemek gibi olmasin ama urunlerinin arkasinda hic durmayan bi firma, deyimi yerindeyse topkapi esnafligi yapiyorlar, urunu begenip alana kadar pasa, odeme slipini elinize verdikten sonra onlar icin sadece para arasinda bir maşa oluyorsunuz. Kesinlikle eliftuningden alis veris yapmayin.
 
Geri
Üst