Astra H De Lastik Basinç Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar cosmo donanımda bu özellik varmış acaba elegancede de var mıdr? servisten aktif hale getirtebilecğemiz bi donanım mıdır bu??

ewet servisten donanım aktif hale gelebilir ben bu saatten sonra essentia yı cosmo yapmayı düşünüyorum yol bilgisayarı bile oluyorsa hepsi oluyordur;)

yürü bee aslanım:D:D

full+full yapıcaz Serhanın arabayı:)

lastik içindeki sensörleri almak lazım

essentia yı cosmo mu yapıon,yap walla benden o kadar bilgi yeter gerisinide siz araştırın yapın bizede söleyin bizde yapalım artık

elegance astra h ye aktif oluyomu olmuyomu fiyatı cidden yaparlar mı
yoksa hemen gidecem

enjoylarda varmı bu ozellıkk ?? arkadasın arabada gormustum orta konsolda DDS dıye bır tus var ne ıse yara bu tus?basıncla ılgılı demıstı arkadasım ama pek anlamadık.sımdı bu ozellıkk enjoylarda varmıdır?yoksa farklı bırsey buu??

essentia+nyoj modellerinde olmaz bu özellik
basınç müşirleri var cosmolarda bizde yok
boşuna heveslenmeyin

Ben de astrada basınç alıcıları aracıyla lastik havalarının durumunun kontrol edildiğini zannediyordum ancak ADAC'ın sitesinde astraların basınç uyarıcılarının endirekt olark ABS sensörlerinin ölçümlerinin hesaplanmasıyla işlediği yazılmış? Doğru mu bilemiyorum. Lastik basınç göstergesi olan birini olursa sormak lazım

bu işi takip etmek lazım aslında.... kimler ne biliyor bu konu için arkadaşlar??

Geri