Astra H De Lastik Basinç Göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana kalırsa bilgisayardan açılabilecek bir özellik değildir.

sorun çıkarıyor çok arıza lambası yakıyor kirlenince bile yanıyo yani

sorun çıkarıyor çok arıza lambası yakıyor kirlenince bile yanıyo yani
sensörün takıldığı yer ve de yapısı itibaı ile oyle kirlenmesi de cok mümkün bir parça değil kanımca...hava bile cıkamıyor oradan dışarı toz kir nasıl girecek anlamdım ben... lastiğin içerisinde kalıyor bu sensörün aparatı...ancaaaaak hava basılırken siboptan gelen bir pislik ile teması falan olursa onu bilemem

Son düzenleme:
basınç sensorleri lastiklerin sibop girislerinin ardında bulunan ufak bir kutu seklinde canta vidalanmış aparatlar... lastik degişimi esnasında bizzat gordum ancak........lastik havalarının olcumunun teker donus hızı ve donus sayısına gore olculdugunu ben de biryerlerden duymustum... hatta bu olcum sensorlerının belirli bır hız limitinden assagıda calışmadığı da su goturmez bir gerçek... ancak bu aktıfleme işlemini oyle aç bilgisayardan bitsin olayı v ar ise ben dava açarım opel e haksız kazanç saglama ve rekabet yasasına gore gösteririm onlara sensörün kac bucak oldugunu... babamın hayrına mı saydım ben o pakete o kadar parayı...[/quote]

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: ayenen sonuna kadar haklısın

basınç sensorleri lastiklerin sibop girislerinin ardında bulunan ufak bir kutu seklinde canta vidalanmış aparatlar... lastik degişimi esnasında bizzat gordum ancak........lastik havalarının olcumunun teker donus hızı ve donus sayısına gore olculdugunu ben de biryerlerden duymustum... hatta bu olcum sensorlerının belirli bır hız limitinden assagıda calışmadığı da su goturmez bir gerçek... ancak bu aktıfleme işlemini oyle aç bilgisayardan bitsin olayı v ar ise ben dava açarım opel e haksız kazanç saglama ve rekabet yasasına gore gösteririm onlara sensörün kac bucak oldugunu... babamın hayrına mı saydım ben o pakete o kadar parayı...[/quote]

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: ayenen sonuna kadar haklısın
vay hemşerim hellal be... adana mı memleket?

Geri